Skip to content
Κατασκευή του e-shop σας με επιδότηση ΕΣΠΑ 100%
Πίνακας περιεχομένων

Κατασκευή του e-shop σας με επιδότηση ΕΣΠΑ 100%

Αποκτήστε e-shop που θα αποδίδει για να είστε ανταγωνιστικοί στο online εμπόριο

Το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop λιανικής που προαναγγέλθηκε επίσημα από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση αναμένεται μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου ή στις αρχές του 2021.

Όπως έχει εξαγγείλει ο κ. Παπαθανάσης για κάθε e-shop θα διατεθεί ποσό ύψους 5.000 ευρώ επιδοτούμενο 100%. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα, είναι βέβαιο ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι επαρκές για δημιουργία e-shop και πλήρες πακέτο εργασιών SEO (Search Engine Optimization) για τις περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις ΜΟΝΟ λιανικού εμπορίου.

Υπενθυμίζουμε ότι για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, υπάρχει η δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021 και η οποία συμπεριλαμβάνει κατασκευή ιστοσελίδας, eshop, προωθητικές ενέργειeς digital marketing κ.α.

H iservices αναλαμβάνει το σύνολο των web εργασιών για την κατασκευή και απόδοση του νέου e-shop σας

Η iservices ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή δυναμικών e-shop (e-commerce), προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών και στα χαρακτηριστικά των προς πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών τους.

Κάθε e-shop που κατασκευάζει η iservices είναι: αισθητικά ελκυστικό, λειτουργικό και εύχρηστο τόσο για τον επισκέπτη όσο και για τον διαχειριστή. Επίσης κάθε e–shop που κατασκευάζουμε είναι responsive, δηλαδή αυτόματα προσαρμόσιμο σχεδιαστικά για χρήση από κινητά τηλέφωνα ή tablets.

Τα e-shop της iservices δημιουργούνται, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του project, με woocommerce ή magento.

Σχεδιασμός του e–shop

Η φάση του σχεδιασμού είναι ιδιαιτέρως σημαντική αφού θα καθορίσει το ύφος, το αισθητικό αποτύπωμα και την λειτουργικότητα του e-shop σας.

Γι’ αυτό προηγείται αναλυτική συζήτηση με τον πελάτη για να προσδιοριστούν οι στόχοι οι ιδιαιτερότητες και λειτουργίες που θα χαρακτηρίζουν το νέο e-shop, οι κατηγορίες και υποκατηγορίες των προϊόντων, ο αριθμός και ο τρόπος ανάρτησης των προϊόντων καθώς και το κοινό στο οποίο θέλουμε να απευθυνθεί και να πουλήσει.

Σχεδιάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με υψηλής αισθητικής web design, αυτόματα προσαρμόσιμα σε smartphones και tablets (responsive) που αξιολογούνται θετικά από την Google ώστε να είναι ικανά να βρεθούν ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να προσελκύσουν επισκέπτες.

Σχεδιάζουμε τα e-shop με τρεις τρόπους, αναλόγως των αναγκών και των επιλογών του πελάτη μας:

  1. Με αγορά ποιοτικού template (σχεδιαστικού προτύπου) και πιστή τήρηση της αισθητικής και της λειτουργικότητάς του. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται ουσιαστικά για σχεδιασμό του e-shop, αφού εφαρμόζουμε τον σχεδιασμό του template που επιλέξαμε και αγοράσαμε, αλλά για κατασκευή του e-shop με σχεδιαστικό πρότυπο.
  2. Με αγορά ποιοτικού template (σχεδιαστικού προτύπου) και custom σχεδιαστική και λειτουργική προσαρμογή του από εμάς, ώστε να είναι κατάλληλο για τις απαιτήσεις (αισθητικές και λειτουργικές) του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος.
  3. Custom σχεδιασμός του e-shop σας εκ του μηδενός.

Όποια από τις τρεις επιλογές και αν κάνετε η iservices θα κατασκευάσει το δικό σας e-shop έτσι ώστε αφενός να είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ και να εντυπωσιάζει, αφετέρου να απηχεί το ύφος που σας ταιριάζει και να προσθέτει στο κύρος και στη φήμη της επιχείρησής σας και φυσικά να είναι ικανό να αποδώσει αποτελεσματικά, να προσελκύσει πελάτες και να πουλήσει.

Η επιλογή σας θα καθοριστεί τόσο από τις πραγματικές ανάγκες σας (τις οποίες θα συζητήσουμε λεπτομερώς) και φυσικά από τα όρια του κόστους που θα θέσετε.

Γι΄ αυτό μόλις ξεκινήσει η συνεργασία μας συζητάμε αναλυτικά μαζί σας, συνδιαμορφώνουμε τους στόχους σας, εξετάζουμε τον ανταγωνισμό και καθορίζουμε τον τρόπο κατασκευής και λειτουργίας του e-shop σας.

Στα e-shop που αναπτύσσει η iservices:

  • τα προς πώληση προϊόντα παρουσιάζονται (αναλόγως του είδους τους) με τρόπο που να αναδεικνύει τα πλεονεκτήματά τους.
  • οι επισκέπτες – αγοραστές βρίσκουν εύκολα και με πολλές επιλογές τα προϊόντα για τα οποία ενδιαφέρονται, αναλυτικές πληροφορίες για αυτά, για τους τρόπους αγοράς, χρέωσης και παράδοσης.
  • προβάλλονται με ιδιαίτερο τρόπο οι προσφορές και τα νέα προϊόντα.
  • κάθε σελίδα του e-shop δέχεται metadata και με αυτόματο τρόπο και δια χειρός του διαχειριστή, ώστε να επικοινωνεί άριστα με τις μηχανές αναζήτησης και να αναδεικνύεται κάθε προϊόν με βάση τις επιλεγμένες λέξεις κλειδιά. Μόνο έτσι μια ειδικά σχεδιασμένη καμπάνια SEO & e-marketing μπορεί να αποφέρει τα μέγιστα στους ιδιοκτήτες του e-shop.

Τι χρειάζεται ένα κατάστημα για να λειτουργήσει με Click Away διαδικασία

Η αλήθεια είναι ότι ένα κατάστημα λιανικής δεν μπορεί να λειτουργήσει με την συγκεκριμένη διαδικασία πώλησης και παραλαβής του προϊόντος (Click Away) αν δεν διαθέτει διαδικτυακή παρουσία με οποιασδήποτε μορφής online σύστημα πωλήσεων ή έστω παραγγελιών.

Γι’ αυτό άλλωστε ο Εμπορικός Σύλλογος διαμαρτυρήθηκε έντονα επισημαίνοντας ότι μόνο το 20% των καταστημάτων λιανικής είναι έτοιμο να λειτουργήσει με τους όρους του Click Away.

Για τα καταστήματα που διαθέτουν e-shop δεν γίνεται λόγος. Εάν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα λειτουργεί όπως πρέπει, η διαδικασία πώλησης ολοκληρώνεται αυτοματοποιημένα online και το μόνο που έχουν να οργανώσουν είναι η διαδικασία καθορισμού ραντεβού για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στην είσοδο του καταστήματος.

Δείτε τα στάνταρτ χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) που κατασκευάζει η iservices.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οτιδήποτε θέλετε να διευκρινίσετε ή για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας μας για την κατασκευή του δικού σας e-shop. Εσείς θα μας πείτε τους στόχους σας και εμείς θα σας εξηγήσουμε τι χρειάζεστε για να αποδώσει το διαδίκτυο προς όφελός σας.

Αύξηση online πωλήσεων και traffic;
Αύξηση online πωλήσεων και traffic;

Μπορείτε να αυξήσετε τις online πωλήσεις και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας άμεσα!

 Θέλετε να μάθετε πως?

Δείτε περισσότερα άρθρα μας
[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας