Το e-shop ofa-medicineproducts.gr κατασκεύασε η iservices

www.ofa-medicineproducts.gr. Διαδραστική Blog-News Social Media Προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets Πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer) Το www.ofa-medicineproducts.gr είναι το e-shop εταιρίας  η οποία ιδρύθηκε το 2014 από  την ανάγκη εξυπηρέτησης και θεραπείας ασθενών με λεμφοίδημα. Με την πάροδο του χρόνου επεκτάθηκε σε προϊόντα προφύλαξης και θεραπείας ασθενών με λεμφική νόσο καθώς και ασθενών ορθοπεδικών παθήσεων…

Το e-shop sanmei.gr, κατασκεύασε η iservices

www.sanmei.gr Έργο: Διαδραστική Social Media Προσαρμόσιμη σε κινητά και tablets Το www.sanmei.gr είναι το e-shop της ομώνυμης επιχείρησης, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου Ηλεκτρονικού Υλικού και κεραιών τηλεοράσεων και διατηρεί κατάστημα λιανικής στη Θεσσαλονίκη στην Κων. Καραμανλή 40 (Νέα Εγνατία).

Το e-shop www.sixdays.gr, νέο έργο της iservices

www.sixdays.gr Έργο: Παρουσίαση προιόντων Διαδραστική Blog-news Social media Προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets Πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer) Περιγραφή: To e–shop απευθύνεται σε πελάτες λιανικής αλλά και σε επαγγελματίες. Στο e-shop τα προϊόντα παρουσιάζονται με κατηγορίες, υποκατηγορίες και φίλτρα που βοηθούν στην αναζήτηση με βάση τις επιθυμίες και τις επιλογές αναζήτησης του χρήστη, ενώ υπάρχει…

To e-shop www.imcelastika.gr, νέο έργο της iservices

www.imcelastika.gr Έργο: Προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets Social media Blog news Το e-shop www.imcelastika.gr κατασκεύασε και παρέδωσε σε λειτουργία η iservices. Το e-shop  www.imcelastika.gr είναι το e-shop της εταιρίας IMC Group, εταιρείας εισαγωγής και εμπορίας ελαστικών για όλων των ειδών τα οχήματα, αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα, φορτωτές, κ.α.

Κατασκεύη e-shop healthywater.gr

healthywater.gr Έργο: Παρουσίαση προϊόντων Video-news Διαδραστική Blog-news Social media Προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets Πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer) Περιγραφή: To e-shop απευθύνεται σε πελάτες της healthywater που επιθυμούν να αγοράσουν online. Στο e-shop τα προϊόντα παρουσιάζονται με κατηγορίες και φίλτρα που βοηθούν στην αναζήτηση με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες του χρήστη.

Κατασκεύη e-shop behome-shop.gr

behome-shop.gr Έργο: Παρουσίαση προϊόντων Video-news Διαδραστική Blog-news Social media Προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets Πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer) Περιγραφή: Το e-shop δημιουργήθηκε με woocommerce. Η be-home ιδικεύεται στο λιανικό εμπόριο και εισάγει υφάσματα κουρτινών και επίπλωσης, ριχτάρια, ταπετσαρίες τοίχου κ.α. Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην minimal αισθητική με έμφαση στην καθαρότητα χρωμάτων και προϊόντων,…

Κατασκευή ιστοσελίδας – eshop www.waterlogic.gr

waterlogic.gr Έργο: Παρουσίαση υπηρεσιών Video-news Διαδραστική Blog-news Social media Προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets Πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer) Περιγραφή: Η ιστοσελίδα www.waterlogic.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας Healthywater όπου παρουσιάζονται οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Waterlogic για τον καθαρισμό και τη βελτίωση του πόσιμου νερού και οι συσκευές που διαθέτει στην ελληνική αγορά.

E-shop της mreast.gr

Πελάτης: Mr. East Έργο: Κατασκευή e-shop Blog-news Παρουσίαση προϊόντων Πεδίο προσφορών Αρχείο τεχνοτροπιών Σύνδεση με τράπεζα Περιγραφή: Το www.mreast.gr είναι το e-shop της εταιρίας Mr. East, που δραστηριοποιείται στο εμπόριο. Είναι ένα εύχρηστο για τους πελάτες e-shop και περιλαμβάνει δημιουργήματα ανατολικών λαών που φημίζονται παγκοσμίως για την τέχνη τους.

E-shop dellitextile.com

Πελάτης: Dellitextile Έργο: Κατασκευή e-shop Φίλτρα κατηγοριοποίησης Διαδραστική e-marketing μέθοδοι Blog-news Προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets Περιγραφή: Το www.dellitextile.com είναι το e-shop εισαγωγικής και παραγωγικής εταιρίας λευκών ειδών, κουρτινών και υφασμάτων και απευθύνεται  κυρίως σε ξενοδοχεία, ξενώνες και χώρους εστίασης.

E-shop της nutri-sport.gr

Πελάτης: Nutri Sport Έργο: Κατασκευή eshop Παρουσίαση προϊόντων Μηχανή αναζήτησης Πεδίο προσφορών Περιγραφή: Το www.nutri-sport.gr είναι το e-shop της εταιρίας διατροφικών συμπληρωμάτων, Holism. Το e-shop περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα συμπληρωμάτων υγείας που παρασκευάζονται από εκλεκτές πρώτες ύλες αθλητικά είδη για όλες τις δραστηριότητες, καθώς και είδη camping.

Petsmall, το πρώτο e-mall για είδη ζώων

Πελάτης: zootechnica Έργο: Σύγχρονος σχεδιασμός Εύχρηστο για πελάτες και συνεργάτες Ανάδειξη πλεονεκτημάτων προϊόντων Αυτόματα προσαρμόσιμο σε κινητά και tablet SEO friendly για υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης Πολύγλωσσο περιεχόμενο Άμεση δημιουργία καταστήματος – μέλους με 80000 προϊόντα Δυνατότητα καθορισμού τιμών από κάθε κατάστημα Υπηρεσία newsletter για κάθε κατάστημα Δυνατότητα επιλογής τρόπου πληρωμής Εμφάνιση πληροφοριών προμηθευτή ανά…