Skip to content
project_learn365

Learn 365

Εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων

ιστοσελίδα e-learning learn365.gr κατασκευάστηκε και παραδόθηκε με επιτυχία! 

Το learn365.gr είναι η ιστοσελίδα της εταιρείας “Door Training & Consulting”, επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της “Door International”, με πλέον των 17 ετών δυναμικής παρουσίας, εξειδικευμένη σε θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων και στελεχών ομίλων επιχειρήσεων με πολλά πακέτα εκπαιδευτικών προϊόντων και λύσεων.

Η “Door Training & Consulting μας ανέθεσε να κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα e-learning με σύγχρονη αισθητική που θα είναι λειτουργική και θα βοηθάει τους εκπαιδευόμενους να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που τους ενδιαφέρουν και να μπορούν να τα αγοράσουν άμεσα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Για αυτό το website διαθέτει λειτουργία online αγορών και πληρωμών, αλλά και σύστημα έγγραφης και σύνδεσης για τους εκπαιδευόμενους ώστε να μπορούν να έχουν το δικό τους προφίλ με όλα τα μαθήματα που έχουν αγοράσει και παρακολουθήσει. 

H ιστοσελίδα διαθέτει φυσικά πλατφόρμα elearning ασύγχρονης εκπαίδευσης (Μoodle LMS), τροποποιημένη με βάση τις ανάγκες των πελατών μας. Η πλατφόρμα διαθέτει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες elearning που κάνουν την παρακολούθηση των σεμιναρίων εύκολη και διασκεδαστική.

Aκόμη, έχουμε δώσει βαρύτητα στο κομμάτι του SEO (search engine optimization), ώστε η ιστοσελίδα να βγαίνει στις πρώτες θέσεις της Google για keywords σχετικά με “εκπαίδευση στελεχών και επιχειρήσεων”, “σεμινάρια team bonding”, “σεμινάρια leadership” και άλλα πολλά.

Η ιστοσελίδα διαθέτει blog με υποκατηγορίες νέων, FAQ section, αξιοποιεί και διασυνδέεται με τα social media και φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets. Στην ιστοσελίδα έχει προστεθεί πιστοποιητικό SSL (SecureSocketLayer).

[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας