Skip to content
project_yourstudycommunity

Your Study Community

Εlearning Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο

Το yourstudy-community.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα e-learning του εκπαιδευτικού κέντρου Your Study Community, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκμάθησης ξένων γλωσσών, υποστήριξη σε πτυχιακές εργασίες αλλά και πανεπιστημιακά μαθήματα και διαγωνιστικές εξετάσεις.

Η ιστοσελίδα που κατασκεύασε η iServices παρουσιάζει με εύχρηστο τρόπο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το εκπαιδευτικό κέντρο και έχει ενσωματωμένο ολοκληρωμένο σύστημα τηλεκατάρτισης, που δίνει την δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να παρακολουθούν live και on demand μαθήματα εξ αποστάσεως και να λύνουν test και quiz οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θέλουν. 

Έχει ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα πλατφόρμα elearning ασύγχρονης εκπαίδευσης (Moodle LMS), ώστε οι μαθητές να μπορούν να συνδέονται στο website με username και κωδικό και να μπορούν να αγοράζουν πακέτα μαθημάτων, ασκήσεων και σημειώσεων εύκολα και γρήγορα, τα οποία μπορούν στην συνέχεια να παρακολουθούν και να λύνουν όποτε αυτοί το επιθυμούν. 

Ακόμη, έχουμε προσθέσει στο site πλατφόρμα Webinars, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο φροντιστήριο  να οργανώνει live μαθήματα εξ’ αποστάσεως με όλα τα σύγχρονα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο online tutoring. Έτσι το εκπαιδευτικό κέντρο Your Study Community μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις online στους σπουδαστές του, οποιαδήποτε στιγμή αυτό κριθεί αναγκαίο. 

Τέλος στο κομμάτι της προώθησης, έχει δοθεί βαρύτητα σε βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας με εργασίες SEO, ώστε το website να έχει σταθερά υψηλή επισκεψιμότητα από κοινό που σπουδαστές και μαθητές που ψάχνουν φροντιστηριακά μαθήματα, μαθήματα ξένων γλωσσών και εκπλήρωση εργασιών. 

[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας