Skip to content
project_atmosphere

Atmosphere Home

Έπιπλα σπιτιού και διακοσμητικά

Ακόμη ένα απαιτητικό ecommerce project στέφθηκε με επιτυχία!

Το atmosphere-home.gr είναι e-shop που δημιουργήσαμε για την επιχείρηση Αtmosphere που διατηρεί κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και λιανική πώληση ειδών οικιακής διακόσμησης, επίπλων, φωτιστικών και ειδών δώρων από το 1993.

O στόχος μας ήταν να κατασκευάσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με σύγχρονη αισθητική και άριστη λειτουργικότητα ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνει ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες προϊόντα διακόσμησης σπιτιού και επαγγελματικών χώρων. Μάλιστα, όλα τα παραπάνω έπρεπε να γίνουν βελτιώνοντας συγχρόνως την ταχύτητα της ιστοσελίδας συγκριτικά με το παλιό website. 

Αυτό ήταν μια πρόκληση δεδομένου ότι το atmosphere-home.gr έχει ανεβασμένα πάνω από 10.000 προϊόντα!

Ο στόχος της άριστης λειτουργικότητας επιτεύχθηκε, καθώς τα προϊόντα παρουσιάζονται με κατηγορίες και υποκατηγορίες που βοηθούν στην αναζήτηση με βάση τις επιθυμίες και τις επιλογές του χρήστη, ενώ υπάρχουν εξειδικευμένα φίλτρα σε κάθε κατηγορία και υποκατηγορία προϊόντων για να διευκολύνουν την αναζήτηση καθιστώντας την απλή και στοχευμένη.

Στο τομέα της απόδοσης και της ταχύτητας δώσαμε λύσεις με συνεχής βελτιστοποιήσεις στις εικόνες του site αλλά και βελτιστοποιήσεις στον κώδικα και στα plugins που χρησιμοποιεί. Ακόμη μεταφέραμε το eshop σε πακέτο υβριδικού VPS hosting σε cloudlinux.  

Το Quantum Hybrid Hosting πρόκειται για μια πρωτοποριακή λύση enterprise hosting, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του Shared και του Private server hosting, διαμοιράζοντας πόρους συστήματος και λογισμικό, με παράλληλη προστασία υπέρβασης επιτρεπτών πόρων. Έτσι καταφέραμε το eshop atmospheree-home.gr να έχει άριστες βαθμολογίες σε mobile και desktop στα εργαλεία Web.Dev και PageSpeed της Google. 

Στον κομμάτι της προώθησης του e-shop έγιναν εργασίες SEO (Search Engine Optimization), ώστε να βγαίνει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης για χιλιάδες keywords που σχετίζονται με προϊόντα και διακόσμησης σπιτιού και επαγγελματικών χώρων, επίπλων, λευκών ειδών, φωτιστικών, δώρων, μόδας, ειδών γάμου, παιδικών, εποχιακών. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του καθώς το website ένα χρόνο μετά την δημιουργία του δέχεται πάνω από 1800 οργανικά κλικ κάθε μήνα

Επιπρόσθετα, σχεδιάσαμε το newsletter του Atmosphere Home για στοχευμένες καμπάνιες email marketing

Έχουν γίνει εργασίες προσαρμογής του eshop για ΑΜΕΑ, ώστε να περνάει ελέγχους για πρόγραμμα ΕΣΠΑ.  

Τέλος, το e-shop διαθέτει blog, σύστημα μαζικής αυτοματοποιημένης ανάρτησης και επικαιροποίησης των προϊόντων, αξιοποιεί και διασυνδέεται με τα social media, έχει προσαρμογή στον κανονισμό GDPR, διαθέτει SSL και φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμο σε κινητά και tablet. 

[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας