Skip to content
project_nordcasa

Nord Casa

Λευκά είδη - Είδη διακόσμησης

Το www.nord.casa δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα μιας σκέψης, ότι όλες οι στιγμές που ζούμε μέσα στο σπίτι μας, πρέπει να είναι μοναδικές. 

Μέλημα της εταιρείας είναι η επιλογή σωστής ποιότητας πρώτων υλών στα λευκά είδη Nord Casa, τα προϊόντα καθημερινής χρήσης και τα προσεκτικά επιλεγμένα διακοσμητικά που υπάρχουν στο e-shop. Στόχος, να αποτελούν ευχάριστη αισθητική παρέμβαση στο χώρο των πελατών και να προσδίδουν, μια ιδιαίτερη αύρα στην καθημερινότητά τους με επιρροές σκανδιναβικού design.

Για να ανταποκριθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα που κατασκευάσαμε στον παραπάνω στόχο, επιλέχθηκε ένας minimal και “καθαρός” σχεδιασμός με αρκετό λευκό χώρο μεταξύ των ενοτήτων που αναδεικνύει την μοναδικότητα των προϊόντων Nord Casa και βοηθάει τον καταναλωτή να βρει με ευκολία τα είδη που ψάχνει. 

To e–shop απευθύνεται σε πελάτες λιανικής με εκατοντάδες προϊόντα ένδυσης και διακόσμησης σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.  Στο e-shop τα προϊόντα παρουσιάζονται με κατηγορίες και υποκατηγορίες που βοηθούν στην αναζήτηση με βάση τις επιθυμίες και τις επιλογές αναζήτησης του χρήστη, ενώ υπάρχουν εξειδικευμένα φίλτρα σε κάθε κατηγορία η υποκατηγορία προϊόντων για να διευκολύνουν την αναζήτηση καθιστώντας την στοχευμένη.

Έχουν γίνει εργασίες προώθησης SEO ώστε το eshop να εμφανίζεται ψηλά στις αναζητήσεις του κοινού (στη Google) για εκατοντάδες keywords σχετικά με λευκά είδη και προϊόντα διακόσμησης όπως: “κουρτίνες σαλονιού”, “πετσέτες μπάνιου”, “αρωματικά κεριά” κ.α.

Ακόμη η Nord Casa μας εμπιστεύτηκε για την προώθηση του eShop με στοχευμένες καμπάνιες μέσω Google Ads.

[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας