Skip to content
project_gynecologsurgery

Gynecology Surgery

Κέντρο γυναικολογικής χειρουργικής σε Ελλάδα και Κύπρο

Το gynecologysurgery.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου Καινοτομίας στη Γυναικολογική Χειρουργική, των γυναικολόγων – ογκολόγων χειρουργών Υφηγητή – Καθηγητή Δρ. Ανδρέα Καβαλλάρη και Δρ. Δημητρίου Ζυγούρη.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ συστάθηκε για να προσφέρει στην Ελλάδα και στην Κύπρο, υπηρεσίες της πλέον προηγμένης ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής για την αντιμετώπιση των καλοήθων και ογκολογικών γυναικολογικών παθήσεων. 

Tόσο με τον Δρ. Καβαλλάρη όσο και με τον Δρ. Ζυγούρη έχουμε ξανα-συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν με επιτυχία, για την δημιουργία των προσωπικών τους ιστοσελίδων ( andreaskavallaris.gr ) & ( dzygouris.gr ). 

Ο στόχος αυτού του project ήταν να αναδείξουμε τις καινοτόμες τεχνικές που εφαρμόζουν οι ιατροί πάνω στην γυναικολογική χειρουργική και να δημιουργήσουμε στους ασθενείς ένα αίσθημα σιγουριάς και εμπιστοσύνης.

Η ιστοσελίδα που κατασκευάσαμε είναι σύγχρονη και μοντέρνας αισθητικής και παρουσιάζει με τρόπο σαφή και αναλυτικό τις παθήσεις της Γυναικολογικής Χειρουργικής ανά κατηγορία και υποκατηγορία καθώς και τις νέες μεθόδους διάγνωσης και χειρουργικής αντιμετώπισης, όπως και τις καινοτόμες χειρουργικές τεχνικές που χρησιμοποιούν οι ιατροί, ανά περίπτωση.

Ακόμη έχουν γίνει εργασίες προώθησης SEO που βοηθούν το site να αποδώσει στη Google για αναζητήσεις που σχετίζονται με την γυναικολογική χειρουργική σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Το site φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets. Στην ιστοσελίδα έχουν γίνει πλήρεις εργασίες προσαρμογής στον κανονισμό GDPR και  έχει προστεθεί πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer). 

[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας