Skip to content
project_gynecologists

Gynekologists Halkidiki

Γυναικολογικά ιατρεία στη Χαλκιδική

Το gynekologists–halkidiki.gr  είναι η επίσημη ιστοσελίδα του γυναικολόγου -χειρουργού  Δρ. Δημήτρη Ευαγγελινού και της γυναικολόγου-χειρουργού – μαιευτήρος Παρασκευής Σκαφιδά οι οποίοι διατηρούν ιατρεία στον Πολύγυρο και στα Μουδανιά Χαλκιδικής και χειρουργούν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Ο στόχος που ορίσαμε μαζί με τους ιατρούς για την κατασκευή της ιστοσελίδας ήταν να δημιουργήσουμε ένα website λειτουργικό, διαδραστικό, υψηλής αισθητικής που θα παρουσιάζει με τρόπο σαφή και αναλυτικό τις παθήσεις, τις μεθόδους διάγνωσης και την χειρουργική αντιμετώπιση της Γυναικολογικής Ογκολογίας και της Μαιευτικής.  

Το site έχει πλούσιο περιεχόμενο σωστά δομημένο σε κατηγορίες και υποκατηγορίες, βοηθώντας έτσι τον χρήστη να βρει εύκολα αυτό που αναζητά. Επίσης έχουν γίνει εργασίες βελτιστοποιήσεις SEO, ώστε η ιστοσελίδα να είναι μια από τις πρώτες στη Google σε εκατοντάδες keywords σχετικά με την γυναικολογία και μαιευτική, ειδικότερα στην Περιοχή της Χαλκιδικής αλλά και ευρύτερα.

Το site διαθέτει custom γραφιστικά και animation παρουσιάσεις και φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets. Στην ιστοσελίδα έχουν γίνει πλήρεις εργασίες προσαρμογής στον κανονισμό GDPR, και  έχει προστεθεί πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer).

Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει και εμάς και του ιατρούς που μας επέλεξαν, για την εξαιρετική συνεργασία!

[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας