Skip to content
project_nicklaliotis

Nick Laliotis

Χειρουργός ορθοπαιδικός παίδων

Η www.nicklaliotis.com είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Χειρουργού Ορθοπαιδικού, Νικόλαου Λαλιώτη, Επίκουρου καθηγητή Ορθοπαιδικής παίδων του ΑΠΘ, υπεύθυνου του Παιδο-ορθοπαιδικού τμήματος του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Η iServices ανέλαβε το project σχεδιασμού της διαδικτυακής παρουσίας του Χειρουργού Ορθοπαιδικού, Νικόλαου Λαλιώτη, Επίκουρου καθηγητή Ορθοπαιδικής παίδων του ΑΠΘ, υπεύθυνου του Παιδο-ορθοπαιδικού τμήματος του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το πρώτο βήμα ήταν η κατασκευή της ιστοσελίδας, που είχε ως πρωταρχικό στόχο να αναδείξει την μακροχρόνια επιστημονική δράση του ιατρού και να δώσει έμφαση στις τεχνικές εξειδικεύσεις του, κάνοντας ξεκάθαρο στον επισκέπτη το κύρος και την εμπειρία του κύριου Λαλιώτη. Παράλληλα να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για παθήσεις και θεραπείες μέσα από πλούσιο και καλά δομημένο περιεχόμενο.

Συγχρόνως με την κατασκευή του website, σχεδιάσαμε το λογότυπο του κυρίου Λαλιώτη, χρησιμοποιώντας χρώματα και elements που ταιριάζουν με την ειδικότητα του και τον κλάδο της υγείας γενικότερα.

Το επόμενο βήμα στον επιτυχημένο σχεδιασμό του project ήταν η προώθηση της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο με υπηρεσίες digital marketing.  Προσφέραμε υπηρεσίες δημιουργίας  γραπτού περιεχομένου από επαγγελματίες κειμενογράφους της iServices με εξειδίκευση στον ιατρικό κλάδο, αλλά και εργασίες προώθησης SEO για τις μηχανές αναζήτησης.

Οι δύο αυτές υπηρεσίες σε συνδυασμό, διασφάλισαν ότι η ιστοσελίδα του κύριου Λαλιώτη θα είναι μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες ορθοπαιδικής στο διαδίκτυο από άποψη περιεχομένου και ότι θα βγαίνει ψηλά σε εκατοντάδες keywords στη Google, που με την σειρά τους φέρνουν στο site εκατοντάδες οργανικά κλικ κάθε μήνα.

Το αποτέλεσμα του project είναι μια εξαιρετική online παρουσία για τον διακεκριμένο ιατρό, που αναδεικνύει το επιστημονικό κύρος του και έχει σταθερά υψηλή επισκεψιμότητα.

[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας