Skip to content
project_pyriniki

Πυρηνική Χίου

Διαγνωστικό εργαστήριο πυρηνικής ιατρικής

Ένα ακόμα project ιατρικής ιστοσελίδας ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε με επιτυχία!

Η pyrinikichiou.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα του μοναδικού στο Βόρειο Αιγαίο σύγχρονου εργαστηρίου πυρηνικής ιατρικής ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΙΟΥ που δραστηριοποιείται στον τομέα της Πυρηνικής ιατρικής, της Βιοπαθολογίας (Μικροβιολογία – Κυτταρολογία) και της Μοριακής Βιολογίας – Γενετικής, παρέχοντας υψηλής ποιότητας διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες.

Η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε είναι είναι υψηλής αισθητικής και παρουσιάζει με τρόπο σαφή και εύχρηστο στον επισκέπτη τα είδη των εξετάσεων που διενεργούνται στο εργαστήριο ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΙΟΥ, με σύγχρονα και τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά και απεικονιστικά συστήματα, από την τομογραφική γ-camera SPECT έως και τους πιο σύγχρονους αναλυτές βιολογικών υλικών.

Έχει γίνει προώθηση της ιστοσελίδας με SEO ώστε να “βγαίνει ψηλά” στις μηχανές αναζήτησης για keywords όπως “διαγνωστικό εργαστήριο”, “μοριακή βιολογία”, “εξετάσεις για covid-19” και πολλά άλλα, ιδιαίτερα για κοινό που βρίσκεται στη Χίο ή στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου.

Το site διαθέτει video section, αξιοποιεί και διασυνδέεται με τα social media και φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets. Στην ιστοσελίδα έχουν γίνει εργασίες προσαρμογής στον κανονισμό GDPR, και έχει προστεθεί πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer).


[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας