Skip to content
project_ckdevelopment

CK Development

Αρχιτεκτονικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

Η iServices κατασκεύασε το ckdevelopment.gr, την επίσημη ιστοσελίδα της ομώνυμης εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της κατασκευής της ανάπτυξης και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας.

Ο κεντρικός στόχος αυτού του project ήταν να δημιουργηθεί ένα website που να προσδίδει στην εταιρία το κύρος που της αξίζει, να ευθυγραμμίζεται με τις αξίες της και να την φέρνει σε επαφή με νέους πελάτες.  

Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας ώστε ταιριάζει με τη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας CK Development.  Έχει επιλεγεί ένα λιτό και λειτουργικό design που καταφέρνει να παρουσιάσει με τρόπο σαφή, εύχρηστο και αναλυτικό, χωρίς όμως να κουράζει στο μάτι, τις υπηρεσίες που παρέχει η CK Development και τα εντυπωσιακά έργα που έχει κατασκευάσει (κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, έργα αστικής ανάπλασης). 

Το website, αξιοποιεί και διασυνδέεται με τα social media και φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμo σε κινητά και tablet. Στην ιστοσελίδα έχει γίνει, προσαρμογή στον κανονισμό GDPR, και  έχει προστεθεί πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer).

Τέλος στο κομμάτι του digital marketing, επιλέχθηκε πακέτο εργασιών προώθησης SEO, ώστε η ιστοσελίδα να αποδίδει εξαιρετικά στη Google για keywords σχετικά με αναζητήσεις αρχιτεκτονικών γραφείων και κατασκευής με ιδιαίτερη στόχευση το νομό Θεσσαλονίκης.

[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας