Skip to content
project_anassanikiti

Anassa Nikiti

Πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο

Τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου ΛNΛSSΛ BOUTIQUE LIVING,  anassa-nikiti.com σχεδίασε και κατασκεύασε η iServices με επιτυχία πετυχαίνοντας όλους τους στόχους που είχαν προσδιοριστεί σε συνεργασία με τον πελάτη!

minimal και μοντέρνος σχεδιασμός του website σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές φωτογραφίες του ξενοδοχείου, συνθέτουν ένα αποτέλεσμα σύγχρονο και υψηλής αισθητικής που κερδίζει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά και τον δελεάζει να κάνει κράτηση για τις διακοπές του.

Η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε αναδεικνύει το σύγχρονο και μοντέρνο ξενοδοχείο και φυσικά παρουσιάζει στον επισκέπτη με τρόπο εύχρηστο και λειτουργικό όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί τόσο για το ξενοδοχείο όσο και για την Νικήτη και την ευρύτερη περιοχή της Σιθωνίας.

Ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις που προσφέρει το BOUTIQUE LIVING hotel, τους διαφορετικούς τύπους δωματίων που διαθέτει και φυσικά μπορεί να στείλει online αίτημα κράτησής.

Και αν το ενδιαφέρον του δεν περιορίζεται στις υπηρεσίες άνετης διαμονής αλλά θέλει να εμπλουτίσει την παραμονή του με εκδρομές και εξορμήσεις στην γύρω περιοχή, στην ιστοσελίδα, θα βρει όλες τις απαντήσεις και πληροφορίες που χρειάζεται.

Η ιστοσελίδα φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμη σε κινητά και tablet ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να περιηγείται στις σελίδες της, από όλων των ειδών τις συσκευές που έχουν δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Από υπηρεσίες digital marketing στην ιστοσελίδα έχουν γίνει πλήρεις εργασίες προώθησης SEO, ώστε το site να βγαίνει στα πρώτα αποτελέσματα της Google για “hotel nikiti” “luxury hotel nikiti” , “boutique hotel halkidiki” και δεκάδες ακόμα keywords.

Aκόμη έχει σχεδιαστεί newsletter από designer της iServices για τις καμπάνιες email marketing του ξενοδοχείου.

[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας