Skip to content
project_toulichara

Τούλη Χαρά

Γλωσσικές υπηρεσίες Βουλγαρικών και Ελληνικών

Το toulichara.eu είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Δικηγορικού γραφείου «Τούλη Χαρά & Συνεργάτες», το οποίο αποτελεί από το 2006 Κέντρο εξειδικευμένης γλωσσικής υποστήριξης (επίσημες μεταφράσεις Βουλγαρικών), προετοιμασίας και διεκπεραίωσης διαδικασιών στο τομέα Σπουδών στην Βουλγαρία και Νομικής συμβουλευτικής υποστήριξης υποθέσεων φυσικών προσώπων και εταιριών τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βουλγαρία.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με στόχο να είναι διαδραστική, να υποστηρίζει πολυγλωσσικό περιεχόμενο και να παρουσιάζει με τρόπο σαφή, εύχρηστο και αναλυτικό τις υπηρεσίες γλωσσικής και νομικής υποστήριξης που προσφέρει το Δικηγορικό γραφείο (με κατηγορίες και υποκατηγορίες) καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για Σπουδές στη Βουλγαρία, με κατάλογο των Πανεπιστημίων και λεπτομερή παρουσίαση των προσφερόμενων υπηρεσιών για την βέλτιστη προετοιμασία.

Έχουμε δημιουργήσει στην ιστοσελίδα custom λειτουργία online συμβουλευτικής, οπού ο επισκέπτης μπορεί να πληρώσει online μέσω stripe ή με κατάθεση σε λογαριασμό και να πραγματοποιήσει προγραμματίσει online meeting με κάποιον από τους δικηγόρους του δικηγορικού γραφείου. 

Έχουν γίνει εργασίες προώθησης SEO που βοηθούν την ιστοσελίδα να “ανέβει ψηλά” σε keywords σχετικά με τις σπουδές στη Βουλγαρία και να έχει σταθερή επισκεψιμότητα. 

Το site διαθέτει επίσης blog, αξιοποιεί και διασυνδέεται με τα social media και φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμo σε κινητά και tablets. Στην ιστοσελίδα έχουν γίνει εργασίες προσαρμογής στον κανονισμό GDPR, και  έχει προστεθεί πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer).

[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας