Πλατφόρμα Moodle LMS Ασύγχρονης εκπαίδευσης

Moodle LMS για Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, σχολεία, φροντιστήρια, ΙΕΚ, Κέντρα εκπαίδευσης, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, διοργανωτές σεμιναρίων, κ.α.

Η πλατφόρμα Moodle είναι το πλέον διαδεδομένο Σύστημα Διαχείρισης της Μάθησης (e-learning) γνωστό επίσης και ως Course Management System (CMS) ή Learning Management System (LMS), ή Virtual Learning Environment (VLE).

Είναι ένα σύστημα LMS – λογισμικό ανοικτού κώδικα Ασύγχρονης Εκπαίδψευσης, σχεδιασμένο από εκπαιδευτικούς, βασισμένο πάνω σε συγκεκριμένες παιδαγωγικές αρχές και δομημένο με συγκεκριμένη φιλοσοφία, η οποία στηρίζεται στη διαπίστωση ότι ο άνθρωπος κατακτά τη γνώση όταν αλληλεπιδρά με το περιβάλλον. 

Διαθέτει εύχρηστο περιβάλλον τόσο για τους διαχειριστές – εκπαιδευτικούς όσο και για τους εκπαιδευόμενους και καθιστά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και μελέτη, εύκολη και απολαυστική εμπειρία.

Το λογισμικό της Moodle διατίθεται μεταφρασμένο σε 70 γλώσσες.

Η iservices αξιοποιεί πλήρως την πλατφόρμα moodle, και την προσαρμόζει στα μέτρα κάθε πελάτη (Εκπαιδευτικού οργανισμού, ιδρύματος, φροντιστηρίου ή ανεξάρτητων εκπαιδευτικών – ελεύθερων επαγγελματιών), ώστε να αποτελεί εύχρηστο και κορυφαίο εργαλείο υπηρεσιών ασύγχρονης εκπαίδευσης. Την διασυνδέουμε με το e-learning site που δημιουργούμε για σας καθώς και με webinars εάν θέλετε να αξιοποιείτε και τις δυνατότητες της σύγχρονης εκπαίδευσης για Live μαθήματα ή σεμινάρια.

Tι μπορεί να περιλαμβάνει ενδεικτικά η δική σας πλατφόρμα moodle

?

Join

Γρήγορη και εύκολη οργάνωση της εκπαίδευσης

Επικοινωνία εκπαιδευτικών – εκπαιδευομένων ή εκπαιδευομένων μεταξύ τους, μέσω:

Επικοινωνία εκπαιδευτικών – εκπαιδευομένων ή εκπαιδευομένων μεταξύ τους, μέσω:

Χαρακτηριστικά elearning πλατφόρμας

Θέλετε να μάθετε επιπλέον πληροφορίες για την κατασκευή μιας moodle πλατφόρμας ;

Προτεινόμενες υπηρεσίες για την μέγιστη απόδοση του eshop σας