Ποιοι είμαστε

ABOUT US

Λίγα λόγια για εμάς

Η iServices δημιουργήθηκε και εξελίσσεται με στόχο την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, καινοτόμων ιδεών, πολύχρονης εμπειρίας management και marketing και την ένταξή τους σε διαδικτυακές εφαρμογές.

Από το 2009 παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους τους τομείς του διαδικτύου (25 διαφορετικές υπηρεσίες διαδικτύου και επικοινωνιακής πολιτικής) αναπτύσσοντας ιστοσελίδες, κατασκευάζοντας eshop (ηλεκτρονικά καταστήματα), marketplaces, εφαρμογές e-learning, hotels websites με online booking, mobile apps, webinars platform και προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες digital marketing όπως SEO, social media marketing, google ads, email marketing, e-consulting, έρευνα ανταγωνισμού και μελέτη αξιοποίησης διαδικτύου.

Ακόμη σχεδιάζουμε επαγγελματικά λογότυπα, δημιουργούμε περιεχόμενο και φτιάχνουμε QR Code για την επιχείρηση σας.

Με έδρα την Θεσσαλονίκη και πάνω από 250 πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, εξελισσόμαστε διαρκώς, θέλοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδίκευσης σε όλο το φάσμα των διαδικτυακών εφαρμογών. Για αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο έμπειρων συνεργατών και χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία.

Στόχος της iServices είναι να γίνει η go-to εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες διαδικτύου σε μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις, σε Ελλάδα και Κύπρο, δίνοντας λύσεις στα διαδικτυακά προβλήματα των πελατών της και κατασκευάζοντας ψηφιακά project για τα οποία είμαστε περήφανοι.

Η iServices

Κατασκευάζει

δυναμικές ιστοσελίδες και eshop, web και mobile εφαρμογές

Εξειδικεύεται

σε στοχευμευμένη μελέτη αξιοποίησης δικτύου

Δημιουργεί

εξατομικευμένες εφαρμογές elearning, e-booking και online παραγγελιών για delivery (web και mobile)

Διαθέτει

πλατφόρμες online σεμιναρίων και webinars

Προσφέρει

υπηρεσίες SEO, e-marketing και social marketing

Αναλαμβάνει

επιμέλεια κειμένων από έμπειρους επαγγελματίες δημοσιογράφους

Παρέχει

Web hosting υψηλής ασφάλειας και δυνατότητα κατοχύρωσης domain names

0 -> 10

Μπορούμε να κάνουμε το διαδίκτυο ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε λύσεις που είτε θα βοηθήσουν την εταιρία σας να αναπτυχθεί στον χώρο του διαδικτύου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο είτε θα δώσουν διαδικτυακή υπόσταση και επιχειρηματική προοπτική στην ιδέα σας.