Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων

Ποιες υπηρεσίες παρέχουμε στις ιατρικές ιστοσελίδες

medical

?

Σχεδιασμός – Κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων

Με όπλο την τεράστια εμπειρία μας, τόσο στο web development όσο και στη δημοσιογραφία σε θέματα υγείας, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε σύγχρονες ιστοσελίδες, προσαρμόσιμες σε tablet και κινητά. Γνωρίζουμε άριστα την ιατρική ορολογία και τις εξειδικευμένες ανάγκες των ιατρικών ιστοσελίδων, των site ιατρικών και διαγνωστικών κέντρων, νοσοκομείων, κλινικών, health news site κ.α.

Εργασίες SEO για ιατρικές ιστοσελίδες

Για να είναι επιτυχημένη η ιστοσελίδα σας πρέπει να σας βρίσκουν όχι μόνο όσοι σας αναζητούν προσωπικά, αλλά κυρίως όσοι αναζητούν τις παθήσεις που αντιμετωπίζετε ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Γνωρίζοντας εξ’ ολοκλήρου τα μυστικά του SEO και την ιατρική ορολογία, εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι πελάτες μας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της αναζήτησης.

Συγγραφή κειμένων για ιατρικές ιστοσελίδες από εξειδικευμένους κορυφαίους ιατρικούς συντάκτες

Κορυφαίοι συντάκτες του ιατρικού ρεπορτάζ αναλαμβάνουν να συντάξουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας -εάν το επιθυμείτε- γρήγορα, με έγκυρο πρωτογενές υλικό, χωρίς την απώλεια χρόνου εκ μέρους σας και χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Μην ξεχνάτε ότι το κατάλληλο περιεχόμενο παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στο διαδίκτυο.

Γραφιστική επιμέλεια περιεχομένου ιατρικών ιστοσελίδων

Εξίσου σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η αισθητική της ιστοσελίδας. Οι γραφίστες μας αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν το logo σας και να επιμεληθούν το site σας για να αποκτήσει ξεχωριστή αισθητική που θα αντανακλά το προσωπικό σας ύφος. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε το επιστημονικό κύρος και τα ιατρικά σας επιτεύγματα, εντός του πλαισίου που ορίζουν οι Ιατρικοί Σύλλογοι. 

Δημιουργία ιατρικών video

Δημιουργούμε ειδικά ιατρικά video για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, με εκλαϊκευμένη παρουσίαση παθήσεων ή μεθόδων αντιμετώπισης και τα προωθούμε αποτελεσματικά στα social media.

Σχεδιασμός – υποστήριξη ιατρικού marketing plan

Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένο ιατρικό marketing plan για ιατρό, κλινική, news health site κλπ. με βάση τους στόχους σας και το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε. Αναλαμβάνουμε την υλοποίησή του ή εκπαιδεύουμε το πρόσωπο που θα μας υποδείξετε, δωρεάν.

Δημιουργία σελίδων σε social media και αξιοποίησή τους

Η παρουσία στα social media αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης επικοινωνιακής πολιτικής. Δημιουργούμε επαγγελματικές – επιστημονικές σελίδες στα social media. Επίσης, αναλαμβάνουμε την υποστήριξή τους ή σας εκπαιδεύουμε πλήρως για να τα υποστηρίζετε εσείς.

Σχεδιασμός, δημιουργία και διαχείριση ιατρικής καμπάνιας Google Ads

Σχεδιασμός, δημιουργία και παρακολούθηση – διαχείριση της καμπάνιας Google Ads που χρειάζεται ο ιατρός ή η κλινική ή το διαγνωστικό κέντρο για να επιτύχει σταθερή ροή στοχευμένου υψηλού αριθμού επισκεπτών στην ιστοσελίδα του με χαμηλότερο κόστος από άλλες μορφές προβολής.

Σχεδιασμός και διαχείριση ιατρικής καμπάνιας σε στοχευμένο κοινό στο εξωτερικό

Σχεδιασμός, δημιουργία και παρακολούθηση – διαχείριση καμπάνιας Google Ads που χρειάζεται ο ιατρός, η κλινική ή το διαγνωστικό κέντρο για στοχευμένο κοινό στο εξωτερικό.

Υποστήριξη after sales

Η καλή συνεργασία προϋποθέτει μετά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου σωστή υποστήριξη. Σας προσφέρουμε επιλογές τεχνικής, δημοσιογραφικής και marketing υποστήριξης, είτε σε σταθερή βάση είτε όταν το επιθυμείτε. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και είναι έξυπνο να έχετε συνεργάτες εμπιστοσύνης, εξειδικευμένους στην πληροφορική και την ιατρική επικοινωνία.

Δεύτερη ιατρική γνώμη online

Η εξ αποστάσεως ιατρική συμβουλευτική αποτελεί διεθνώς μια σύγχρονη ιατρική υπηρεσία. Είναι πολύτιμη είτε ως εξέταση είτε ως Δεύτερη ιατρική γνώμη, αναλόγως της ειδικότητας, της εξειδίκευσης και της εμπειρίας του ιατρού.

Κλείσε ραντεβού online

Η υπηρεσία “Κλείσε ραντεβού online” βοηθάει αποτελεσματικά στην ψηφιακή οργάνωση του ιατρείου και διευκολύνει τους ασθενείς, δυνητικούς πελάτες του ιατρού να επικοινωνήσουν.