Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτύου για ξενοδοχεία

Ποιες υπηρεσίες παρέχουμε στις ιστοσελίδες ξενοδοχείων

hotel-is

?

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία

Δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας αυτόματα προσαρμόσιμης σε κινητά και tablets, με ειδικό σχεδιασμό για τις ανάγκες ξενοδοχειακών μονάδων. Ειδικοί τρόποι παρουσίασης και ανάδειξης δωματίων, εστιατορίων, bar, υπηρεσιών, spa, εξωτερικών χώρων, θέας αλλά και events, νέων, προσφορών. Ενσωματωμένη η εξτρά booking engine.

Υπηρεσίες SEO, web marketing, mobile & social marketing

Υπηρεσίες προώθησης στις μηχανές αναζήτησης. Πλήρεις υπηρεσίες SEO για βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, της εκπαίδευσης σας για την αξιοποίηση των metadata, σχεδιασμός της κατάλληλης προβολής στο διαδίκτυο (affiliates, adwords, κλπ.), δημιουργία σελίδων στα social media (twitter, facebook, youtube, Linkedin κλπ.) και επεξεργασία πλάνου web & social media marketing.

Online booking & Channel manager για ιστοσελίδες ξενοδοχείων

Αξιοποίηση online πλατφόρμας διαχείρισης κρατήσεων, η οποία επιτρέπει στον ξενοδόχο να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία κρατήσεων μέσα από τον υπάρχοντα δικτυακό του χώρο και με το GDS + IDS Channel manager να επικοινωνεί αυτομάτως με τα Διεθνή Συστήματα κρατήσεων Booking.com, Expedia, Sabre, Amadeus, Galileo, κ.α.

Μελέτη αξιοποίησης διαδικτύου για ξενοδοχεία

Mελέτη αξιοποίησης διαδικτύου για προώθηση του ξενοδοχείου σας σε Ελλάδα ή εξωτερικό. Αναλύουμε τους στόχους προσέλκυσης πελατών, διερευνούμε τις θέσεις και τις δυνατότητες του ανταγωνισμού (στην Ελλάδα ή το εξωτερικό), επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα ζήτησης στο internet για την περιοχή και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και σας παραδίδουμε πλήρη μελέτη σχετικά με όσα χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε το internet προς όφελός σας.

Hotel mobile application για IOS & android

Δημιουργία web mobile εφαρμογής για όλα τα κινητά – tablets και για περιβάλλον ios (iphone, ipad) ή android (smartphones & tablets). Ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για ξενοδοχεία μικρά, μεγάλα ή resorts σε τρία διαφορετικά σχεδιαστικά πρότυπα. Η ιδανική mobile app για να την ανάδειξη ξενοδοχείου στο ραγδαία αναπτυσσόμενο κοινό των mobile & tablets app stores.

Επεξεργασία περιεχομένου – δημοσιογραφική υποστήριξη

Ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων, όλων των ειδικοτήτων, με τεράστια δημοσιογραφική εμπειρία, μπορεί να αναλάβει τη σύνταξη και την επιμέλεια κειμένων για την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας και συνολικά τη δημοσιογραφική υποστήριξη.

Virtual tour 360 μοιρών

Πανοραμική φωτογράφιση και δημιουργία εικονικής περιήγησης στο ξενοδοχείο σας. Φωτογράφιση από 180 έως 360 μοιρών των χώρων σας και εφαρμογή εικονικής περιήγησης, ώστε να μπορεί κάποιος να περιηγηθεί virtual σε αυτόν, μέσω της ιστοσελίδας σας. Μοναδική εφαρμογή για virtual περιήγηση σε δωμάτια και χώρους ξενοδοχείου, για παρουσίαση και ανάδειξη θέας, εξωτερικών χώρων κλπ.

Σχεδιασμός newsletter

Σχεδιάζουμε για σας το newsletter του ξενοδοχείου σας (αυτόματα προσαρμόσιμο για κινητά και tabletsκαι παράλληλα σας εκπαιδεύουμε, ώστε να μπορείτε μόνοι σας να στέλνετε εύκολα σε τακτά χρονικά διαστήματα, με μηδενικό κόστος, newsletter στους πελάτες σας, για να γνωρίζουν τις προσφορές σας, τις υπηρεσίες σας, εκδηλώσεις που γίνονται στην περιοχή, κλπ.

Web hosting

Η iservices παρέχει φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting), στους κορυφαίας ποιότητας SERVERS της (το website ή το eshop σας εγκαθίσταται σε Native 64-bit AMD OpteronServers, με 32 πυρήνες υψηλού χρονισμού), Virtual Private Server ή dedicated server, αναλόγως των αναγκών σας. Κατακτήστε το internet με υψηλές ταχύτητες και συνθήκες ασφάλειας, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Μετάφραση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας

Μετάφραση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας ή μεμονωμένων κειμένων, σε όποιες γλώσσες επιθυμείτε, σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία μεταφράσεων, με ειδικές τιμές που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς. Εσείς μας δίνετε τα κείμενα του site σας στα ελληνικά και εμείς σας τα παραδίδουμε στη γλώσσα της επιλογής σας.