Υπηρεσίες Digital Marketing

H iServices  σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Digital Marketing για το ψηφιακό σας μάρκετινγκ με αξιόπιστα αποτελέσματα και  μοναδικό μας σκοπό την καλύτερη δυνατή επικοινωνία σας με τους πελάτες σας.

Υπηρεσίες Digital Marketing που παρέχουμε

lET'S GO Digital

Διαδικτυακό
consulting

Μπορούμε να είμαστε ο σύμβουλός σας για οτιδήποτε σχετίζεται με την ανάπτυξή σας στο διαδίκτυο. Με βάση τον επιχειρηματικό σας στόχο, θα ερευνήσουμε, θα σας πούμε τι χρειάζεστε και γιατί, και θα δημιουργήσουμε το δικό σας Internet Business Plan

Προώθηση
SEO Ιστοσελίδας

Βγείτε ψηλά στη Google χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε διαρκώς διαφημίσεις. Προώθηση ιστοσελίδας με SEO (Search Engine Optimization) για να μπορείτε να βγείτε στα πρώτα αποτελέσματα!

Διαφήμιση
Google Ads

Αξιοποιήστε τη δύναμη της Google στο μέγιστο και προσελκύστε πελάτες που ήδη ψάχνουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
Διαφήμιση στη Google με το καλύτερο cost per click

Διαχείριση Social Media

Η δύναμη των social media είναι γνωστή και αδιαμφισβήτητη.
Προωθήστε την επιχείρηση σας στα social media με δημιουργία calendar, οργανικών δημοσιεύσεων, διαφημίσεων, remarketing και custom γραφικά.

Email
Marketing

Το newsletter marketing θεωρείται η πλέον συμφέρουσα υπηρεσία digital marketing λαμβάνοντας υπόψη τη σχέση κόστους / απόδοσης, Σχεδιάζουμε το δικό σας newsletter και σας εκπαιδεύουμε να το διαμορφώνετε και να το στέλνετε.

Δημιουργία Περιεχομένου

Για να καταφέρετε να ανεβείτε ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, να πρωταγωνιστήσετε στα Social Media και να έχετε σταθερή υψηλή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας χρειάζεστε πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο.
Υπηρεσίες Digital Marketing