Δημιουργία Ιστοσελίδας

Η iservices αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και τη δημιουργία ιστοσελίδων, αναλόγως των απαιτήσεων και των αναγκών κάθε πελάτη. Στόχος μας η επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος  ώστε η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε για σας να ξεχωρίζει, να συνδυάζει την ιδανικότερη σχέση κόστους / απόδοσης και κυρίως να πείθει, να αποδίδει και να μετατρέπει τους επισκέπτες της σε δυνητικούς πελάτες σας.

Γιατί να επιλέξετε την iservices για τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας

Development

?

01

Αναλυτική Συζήτηση

Γιατί δεν κουραζόμαστε να συζητάμε μαζί σας. Καθώς, μόνο έτσι θα κατανοήσουμε απολύτως τις ιδιαιτερότητες της δικής σας επιχείρησης, τα χαρακτηριστικά της εταιρικής σας ταυτότητα, τους στόχους σας, τα πλεονεκτήματά σας έναντι του ανταγωνισμού, το στοχευμένο κοινό το οποίο θέλετε να προσελκύσετε.

02

Επιτυχία με βάση τους στόχους σας

Γιατί θα κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας ώστε να αντικατοπτρίζει όλα τα προηγούμενα και να μπορεί να συμβάλει στην επιτυχία σας.

03

12 έτη εμπειρίας

Γιατί διαθέτουμε εμπειρία 12 ετών στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου και έχουμε κατασκευάσει με απόλυτη επιτυχία εκατοντάδες ιστοσελίδες, όλων των ειδών. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη αλλά πάνω από 350 πελάτες σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη

04

Πλήρη υποστήριξη

Γιατί δεν σας εγκαταλείπουμε αβοήθητους σε τομείς που δεν γνωρίζετε ή δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε αλλά σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη όπου επιθυμείτε πριν τη δημιουργία της ιστοσελίδας, κατά τη διάρκεια της κατασκευής της και μετά την παράδοσής της.

05

Σας συμβουλεύουμε

Γιατί είμαστε Σύμβουλοί σας για αποτελεσματική αξιοποίηση του διαδικτύου προς όφελός σας, σε όλους τους τομείς.

06

Κόστος αναλόγως της δυνατότητας σας

Γιατί το τελικό κόστος υλοποίησης το διαμορφώνετε εσείς επιλέγοντας τον τρόπο σχεδιασμού και κατασκευής αλλά και όποιες από τις υπηρεσίες μας επιθυμείτε.

07

Εκπαίδευση χωρίς κόστος

Γιατί σας προσφέρουμε και δωρεάν εκπαίδευση στη διαχείριση της ιστοσελίδας σας εάν θέλετε να αναρτάτε μόνοι σας περιεχόμενο, με μόνη προϋπόθεση ότι θα πρέπει να το κάνετε με συνέπεια.

08

Επιμέλεια κειμένων

Γιατί διαθέτουμε ομάδα έμπειρων επαγγελματιών συντακτών για να επιμεληθούν τα κείμενά σας ή να συγγράψουν πρωτότυπα κείμενα.

09

Εγγυημένο αποτέλεσμα

Γιατί το ποσοστό των ικανοποιημένων πελατών μας ξεπερνά το 95%

Δημιουργία Ιστοσελίδας - Διαδικασία & Μέθοδοι

Η δημιουργία της ιστοσελίδας από την iservices μπορεί να γίνει με δύο τρόπους

logo-wordpress

Με την πλατφόρμα ανοιχτού (CMS) λογισμικού WordPress.

Με αυτό τον τρόπο κατασκευάζουμε την πλειονότητα των ιστοσελίδων (προσωπικές, εταιρικές, ηλεκτρονικά καταστήματα, ιατρικές, ελεύθερων επαγγελματιών, delivery, e-learning, e-booking, hotels site, portals, marketplaces κ.α). Όπου απαιτείται προσθέτουμε ή τροποποιούμε λειτουργίες με custom κώδικα ή δημιουργούμε εντυπωσιακά γραφικά και animation.

Με custom HTML κώδικα.

Με αυτό τον τρόπο κατασκευάζουμε web εφαρμογές και πλατφόρμες (κυρίως ενδοεταιρικών χρήσεων) και ιστοσελίδες εξειδικευμένων λειτουργικών απαιτήσεων.

Σε κάθε project εξασφαλίζεται η δυνατότητα σε χρήστες με ελάχιστη εμπειρία να διαχειριστούν πολύ εύκολα την ιστοσελίδα τους ή την εφαρμογή τους ακόμη και αν εμπεριέχει σύνθετα συστήματα ανταλλαγής και διαχείρισης πληροφοριών, δεδομένων, πληρωμών, εικόνας και ήχου.

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μας εκπαιδεύονται δωρεάν για τη διαχείριση της ιστοσελίδας τους (εάν το επιθυμούν) ή αναθέτουν σε εμάς την διαχείριση και υποστήριξη στους τομείς που επιλέγουν.

Το σημαντικότερο: Η iservices είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου που μπορούν να σας προσφέρουν καθετοποιημένες υπηρεσίες αξιοποίησης των δυνατοτήτων του διαδικτύου προς όφελός σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν σας παραδίδουμε απλώς ένα website. Αλλά συζητούμε για τους επιχειρηματικούς ή προσωπικούς στόχους και επιδιώξεις σας, ερευνούμε στο διαδίκτυο και σας προτείνουμε όλους τους τρόπους για τους επιτύχετε.

Μπορούμε να αναλάβουμε για σας στοχευμένη έρευνα στο διαδίκτυο ώστε να δημιουργήσουμε:
α)το δικό σας internet business plan
β)τον σχεδιασμό για την προώθηση των εξαγωγών σας με την βοήθεια των επικοινωνιακών δυνατοτήτων του διαδικτύου
γ) την διαμόρφωση Στρατηγικής Digital Marketing.

Μπορούμε επίσης να επιμεληθούμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ή και να αναλάβουμε την συγγραφή των κειμένων που χρειάζεστε με την ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων της iservices. Σε κάθε περίπτωση λειτουργούμε ως Σύμβουλοί σας σε ότι αφορά την αξιοποίηση του διαδικτύου προς όφελός σας.

Τι προσέχουμε στη δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιουργία Ιστοσελίδας - Κατασκευή Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας - Διαδικάσια & Μέθοδοι

Η διαδικασία του σχεδιασμού της ιστοσελίδας είναι ιδιαιτέρως σημαντική αφού θα καθορίσει το ύφος, το αισθητικό αποτύπωμα αλλά και την αίσθηση εντυπωσιασμού και μοναδικότητας της ιστοσελίδας. Γι’ αυτό προηγείται αναλυτική συζήτηση με τον πελάτη για να προσδιοριστούν οι στόχοι (επαγγελματικοί, προσωπικοί, εταιρικοί), οι ιδιαιτερότητες και λειτουργίες που θα χαρακτηρίζουν το νέο website, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας καθώς και το κοινό στο οποίο θέλουμε να απευθυνθεί και να αποδώσει.

 Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με υψηλής αισθητικής web design, αυτόματα προσαρμόσιμες σε smartphones και tablets (responsive) που αξιολογούνται θετικά από την Google και είναι ικανές να βρεθούν ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να προσελκύσουν επισκέπτες.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας με τρεις τρόπους, αναλόγως των αναγκών και των επιλογών του πελάτη μας:

Template

Με αγορά ποιοτικού template (σχεδιαστικού προτύπου) και τήρηση της αισθητικής και της λειτουργικότητάς του. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση φροντίζουμε να αξιοποιούμε το template που επιλέξαμε και αγοράσαμε, με στόχο αφενός την μέγιστη εξοικονόμηση κόστους για σας, αφετέρου η ιστοσελίδα που θα αποκτήσετε να έχει την δική της προσωπικότητα.

Παραμετροποίηση template

Με αγορά ποιοτικού template (σχεδιαστικού προτύπου) και custom σχεδιαστική και λειτουργική προσαρμογή του από εμάς, με προσθήκη επιπλέον γραφικών και animation, ώστε η νέα ιστοσελίδα να είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακή και απολύτως μοναδική. Με αυτό τον τρόπο αποκτάτε ιστοσελίδα που συγκεντρώνει τα περισσότερα πλεονεκτήματα του custom σχεδιασμού και το σύνολο των πλεονεκτημάτων του εύχρηστου CMS ανοιχτού λογισμικού (wordpress). Πρόκειται για τον τρόπο σχεδιασμού με την βέλτιστη σχέση κόστους / απόδοσης.

Custom σχεδιασμός ιστοσελίδας

Custom σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας εκ του μηδενός. Τον προτείνουμε σε ειδικές περιπτώσεις ιστοσελίδων με ιδιαίτερες απαιτήσεις καθώς και το κόστος και ο χρόνος υλοποίησης πολλαπλασιάζονται. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και η ποιότητα της ιστοσελίδας πολύ υψηλή!

Η επιλογή σας θα καθοριστεί τόσο από τις πραγματικές ανάγκες σας (τις οποίες θα συζητήσουμε λεπτομερώς) και φυσικά από τα όρια του κόστους που θα θέσετε.

Θέλετε να μάθετε τιμή για κατασκευή ιστοσελίδας;

Δημιουργία ιστοσελίδας: Τα βασικά χαρακτηριστικά

Η ιστοσελίδα θα είναι σύγχρονη αισθητικά και τεχνολογικά, πολύ εύκολη στην διαχείριση της και ιδιαιτέρως εύχρηστη και ελκυστική για τους επισκέπτες. Ο σχεδιασμός θα γίνει από web designer της iservices είτε προσαρμόζοντας στις ανάγκες σας σύγχρονο αισθητικά και λειτουργικά πρότυπο, είτε με custom σχεδιασμό εκ του μηδενός.

Responsive

Θα είναι αυτόματα προσαρμόσιμη σε κινητά και tablets (responsive) ώστε η ιστοσελίδα να εμφανίζεται με ειδικά προσαρμοσμένο σχεδιασμό αναλόγως του μεγέθους και του είδους της οθόνης που την βλέπει ο επισκέπτης ενώ θα διαθέτει ειδική mobile προσαρμογή για καλύτερη απόδοση σε χρήση κινητών συσκευών.

Πολυγλωσσικό

Θα υποστηρίζει πολυγλωσσικό περιεχόμενο στο οποίο θα μπορούν να προστεθούν οποτεδήποτε επιπλέον γλώσσες. Αρχικά θα αναπτυχθεί στα ελληνικά ή και στα αγγλικά. Μπορούν να προστεθούν όσες και όποιες γλώσσες επιθυμείτε (Δυνατότητα και σχεδιασμού RTL για αραβικές γλώσσες και ισραηλινά).

SEO Friendly

Θα έχει όλα τα SEO friendly εργαλεία που χρειάζεται ένα website για να αποδόσει στις μηχανές αναζήτησης και να βγεί ψηλά στα αποτελέσματα

SSL

Θα εγκατασταθεί (δωρεάν) SSL (Secure Socket Layers) το οποίο πιστοποιεί ότι οι χρήστες που επισκέπτονται το site σας βρίσκονται υπό ασφαλή σύνδεση.

Κατηγοριοποιημένο Menu

Το περιεχόμενo και το μενού της ιστοσελίδας θα είναι οργανωμένο σε δυναμικές κατηγορίες και υποκατηγορίες. *Η διάρθρωση του μενού και της αρχικής σελίδας θα καθοριστεί ύστερα από αναλυτική συζήτηση μαζί σας

Slideshow

Θα υπάρχει αυτοματοποιημένο Slideshow ή photogallery στην αρχική σελίδα και σε όποιες εσωτερικές σελίδες είναι απαραίτητο

GDPR

Θα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού κανονισμού GDPR

Eπιμέλεια

Η επιμέλεια θα γίνει από εξειδικευμένους επαγγελματίες δημοσιογράφους – μέλη της Ένωσης Συντακτών και από γραφίστα της iservices.

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να διαθέτει επίσης

Κατασκευή Eshop με επιδότηση ΕΣΠΑ 100%

Στην iservices γνωρίζουμε άριστα τις απαιτήσεις των προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε την υλοποίηση eshop ενταγμένων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ΕΣΠΑ ώστε να έχετε την βεβαιότητα ότι θα εγκριθεί.

Όλα τα προγράμματα ΕΣΠΑ απαιτούν την ανάρτηση σχετικού banner προβολής του προγράμματος στην κορυφή του eshop, προσαρμογή για ΑΜΕΑ (συμβατό με τα πρότυπα WCAG 2.0 και W3C) και φυσικά να είναι τουλάχιστον δίγλωσσο (Ελληνικά – Αγγλικά).

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις για Δημιουργία Ιστοσελίδας

FAQ

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση γιατί η ερώτηση είναι υπερβολικά αόριστη.

Το κόστος υλοποίησης μιας ιστοσελίδας καθορίζεται από πολλούς παράγοντες που σχετίζονται με τις πραγματικές ανάγκες κάθε επιχείρησης. Έχει σημασία ποιος τρόπος σχεδιασμού θα επιλεγεί, ποιες θα είναι οι λειτουργίες της ιστοσελίδας,  πόσες σελίδες θα δημιουργηθούν και ποιος θα ανεβάσει το περιεχόμενο, εάν θα αλληλεπιδρά με εξωτερικά software ή άλλες πηγές και πολλά άλλα.

Βέβαια εκτός από το κόστος κατασκευής, υπάρχει το κόστος εργασιών SEO ώστε να αξιολογείται θετικά από την Google και τις μηχανές κατάταξης, το κόστος του συνόλου προωθητικών ενεργειών (web marketing) και φυσικά το κόστος διαχείρισης και υποστήριξης.

Με λίγα λόγια μπορεί μια ιστοσελίδα να κοστίσει ελάχιστα (από 800 ευρώ) και μία άλλη αρκετές χιλιάδες ευρώ. Θέλεις να μάθεις πόσο κοστίζει η ιστοσελίδα που έχεις κατά νου; Ζήτησε τώρα μια γρήγορη προσφορά!

Η πλατφόρμα wordpress με την οποία κατασκευάζει τις περισσότερες ιστοσελίδες η iservices προσφέρει εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον για οποιονδήποτε είναι στοιχειωδώς εξοικειωμένος με την χρήση υπολογιστή και διαδικτύου. 

Φυσικά η iservices αναλαμβάνει την δωρεάν εκπαίδευσή σας για τη διαχείριση του δικού σας website μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του.

Με fast track εκπαίδευση μαθαίνετε να αναρτάτε νέο περιεχόμενο, να δημιουργείτε προσφορές, να προσθέτετε άρθρα στο blog του site σας και γενικότερα να το διαχειρίζεστε με ασφάλεια. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σας παραδίδουμε και Video για να ανατρέξετε, αν ξεχάσετε κάτι.

Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Η δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας έχει πολλούς κινδύνους και μακροπρόθεσμα μπορεί να αποδειχτεί πολύ πιο δαπανηρή από το να πληρώνατε μια φυσιολογική τιμή εξ’ αρχής. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της δωρεάν κατασκευής ιστοσελίδων και eshop, διαβάστε το άρθρο μας εδώ.

Τα βασικότερα κανάλια για να προωθήσετε αποτελεσματικά την ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο, είναι με εργασίες SEO, προώθηση στα social media (oργανικά και με διαφημίσεις), καμπάνιες Google Ads και με το email marketing. Yπάρχουν και άλλοι τρόποι, αλλά αυτά τα 4 κανάλια αρκούν για να έχετε πολύ υψηλή επισκεψιμότητα και φυσικά μεγάλα έσοδα από την ιστοσελίδα σας.

Το πρώτο που απαιτείται είναι μια αναλυτική συζήτηση μαζί μας για να κατανοήσουμε και να προσδιορίσουμε τον επιχειρηματικό στόχο σας, το target group των πελατών που στοχεύετε και των λειτουργιών που θέλετε αν έχει το site σας. 

Αναλόγως, θα καθοριστούν οι αναγκαίες λειτουργίες της ιστοσελίδας σας, ο τρόπος σχεδιασμού, θα διαμορφωθούν οι κατηγορίες και υποκατηγορίες του μενού και η διάρθρωση της αρχικής σελίδας ώστε να στοχεύει και να αναδεικνύει τους τομείς στους οποίους θέλετε να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα.

 Για όλα βέβαια θα σας καθοδηγήσουμε λεπτομερώς.

Ένα σύνηθες website μπορεί να είναι έτοιμο σε ένα μήνα. Ο χρόνος κατασκευής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ποιος τρόπος σχεδιασμού θα επιλεγεί; Ποιες οι λειτουργίες του website; Ποιες οι εξωτερικές συνδέσεις (αν υπάρχουν); Πόσες σελίδες από το υλικό που θα αναλάβουμε να αναρτήσουμε; Αλλά εκτός από τα παραπάνω σημασία έχει και η δική σας ανταπόκριση στη συνεργασία μας. Όσο πιο άμεσα μας στέλνετε ότι χρειαζόμαστε από κείμενα, περιγραφές και φωτογραφίες προϊόντων, τόσο ταχύτερα προχωρούν οι εργασίες υλοποίησης.

Προτεινόμενες υπηρεσίες μαζί με την κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνική Υποστήριξη

Πρωτίστως παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη για να αισθάνεστε ασφαλείς

Διαχείριση Social Media

Αναλαμβάνουμε την προώθηση στα Social Media οργανικά και με διαφημίσεις

Προώθηση SEO Ιστοσελίδας

Kαθιστούμε το eshop σας ισχυρό στις μηχανές αναζήτησης αναλαμβάνοντας πακέτο εργασιών προώθησης SEO (Search Engine Optimization).

Διαφήμιση Google Ads

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πετυχημένες καμπάνιες σε Google Adwords

Δημιουργία Περιεχομένου

Eπιμελούμαστε και συγγράφουμε κείμενα για το eshop σας με την έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων και SEO specialists και δημιουργούμε βίντεο & infographics.

Δημιουργία Ιστοσελίδας

Δημιουργία σύγχρονων ιστοσελίδων σε προσιτές τιμές. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες custom & wordpress