Κατασκευή Eshop Μοναδικό αποτέλεσμα σε προσιτό κόστος

Γιατί να επιλέξετε την iServices για κατασκευή Eshop

ESHOP

Στην iservices εξειδικευόμαστε στην κατασκευή eshop σύγχρονων, υψηλής αισθητικής και κορυφαίας απόδοσης ώστε να βγαίνουν ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και να σας φέρνουν πωλήσεις και πελάτες άμεσα.

Και επειδή αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα αυτά κατασκευάζοντας το eshop σας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που σχεδιάζουμε έχουν ελκυστικό design, είναι λειτουργικά για τον επισκέπτη, responsive και mobile friendly και εύκολα στην διαχείριση.

Η iservices έχει αναλάβει την κατασκευή eshop στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα για 120+ πελάτες. Έτσι, έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να κατασκευάσουμε το eshop που ονειρεύεστε!

Κατασκευάζουμε eshop με WordPress / Woocommerce, Μagento αλλά και Custom ανάλογα της ιδιαιτερότητες του κάθε project και τις προτιμήσεις του πελάτη.

?

Κατασκευή eshop: Οι 9 στόχοι που πετυχαίνουμε

01

Να έχει όμορφο και ξεχωριστό design

02

Να το βρίσκουν εύκολα όσοι δεν το γνωρίζουν

03

Να αξιολογείτε θετικά από την Google και από τις μηχανές αναζήτησης

04

Να είναι εύχρηστο και λειτουργικό και για τους διαχειριστές και για τους πελάτες

05

Να διαθέτει ποιοτικό περιεχόμενο (σε κείμενα και φωτογραφίες)

06

Να έχει πολύ καλή απόδοση, ταχύτητα και να είναι προσαρμοσμένο σχεδιασμό σε όλες τις οθόνες

07

Να είναι ασφαλές και να το δείχνει

08

Να είναι προσαρμοσμένο στον κανονισμό GDPR

09

Να μετατρέπει τους επισκέπτες του eshop σε πελάτες

Κατασκευή Eshop με WordPress, Magento & Custom

Όποια από τις τρεις επιλογές και αν διαλέξετε (WordPress/Woocommerce, Μagento αλλά και custom) η iservices θα κατασκευάσει το δικό σας e-shop έτσι ώστε να είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ, να κερδίζει τους επισκέπτες του από την πρώτη στιγμή, να απηχεί το ύφος που σας ταιριάζει και να προσθέτει στο κύρος και στη φήμη της επιχείρησής σας και φυσικά να είναι ικανό να αποδώσει αποτελεσματικά, να προσελκύσει επισκέπτες και να πουλήσει, μετατρέπoντάς τους σε πελάτες.

 Η επιλογή σας θα καθοριστεί τόσο από τις πραγματικές ανάγκες σας (τις οποίες θα συζητήσουμε λεπτομερώς) και φυσικά από τα όρια του κόστους που θα θέσετε.

logo-wordpress
logo-magento

Κατασκευή Eshop με επιδότηση ΕΣΠΑ 100%

Στην iservices γνωρίζουμε άριστα τις απαιτήσεις των προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό eshop ενταγμένων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ΕΣΠΑ ώστε να έχετε την βεβαιότητα ότι θα εγκριθεί.

Όλα τα προγράμματα ΕΣΠΑ απαιτούν την ανάρτηση σχετικού banner προβολής του προγράμματος στην κορυφή του eshop, προσαρμογή για ΑΜΕΑ (συμβατό με τα πρότυπα WCAG 2.0 και W3C) και φυσικά να είναι τουλάχιστον δίγλωσσο (Ελληνικά – Αγγλικά).

Kατασκευή Eshop

Σχεδιασμός Eshop

Η διαδικασία του σχεδιασμού είναι ιδιαιτέρως σημαντική αφού θα καθορίσει το ύφος, το αισθητικό αποτύπωμα και την λειτουργικότητα του e-shop σας. Γι’ αυτό προηγείται αναλυτική συζήτηση με τον πελάτη για να προσδιοριστούν οι στόχοι, οι ιδιαιτερότητες και λειτουργίες που θα χαρακτηρίζουν το νέο e-shop, οι κατηγορίες και υποκατηγορίες των προϊόντων, ο αριθμός και ο τρόπος ανάρτησης των προϊόντων καθώς και το κοινό στο οποίο θέλουμε να απευθυνθεί και να πουλήσει. 

Σχεδιάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα υψηλής αισθητικής web design, αυτόματα προσαρμόσιμα σε smartphones και tablets (responsive) που αξιολογούνται θετικά από την Google και είναι ικανές να βρεθούν ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να προσελκύσουν επισκέπτες.

Επιλέξτε πως θέλετε να σχεδιαστεί το eshop σας

Σχεδιάζουμε τα e-shop με τρείς τρόπους, αναλόγως των αναγκών και των επιλογών του πελάτη μας

Theme

Με αγορά ποιοτικού theme (σχεδιαστικού προτύπου) και τήρηση της αισθητικής και της λειτουργικότητάς του. Βέβαια ακόμη και σε αυτή την περίπτωση φροντίζουμε για σχεδιαστικές – εικαστικές παρεμβάσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες και λειτουργικότητες του theme δίνοντας στο e-shop σας χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε αρμονία με την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας και το καθιστούν.

Παραμετροποίηση theme

Με αγορά ποιοτικού theme (σχεδιαστικού προτύπου) και custom σχεδιαστική και λειτουργική προσαρμογή του από εμάς, ώστε όχι απλώς να είναι κατάλληλο για τις απαιτήσεις (αισθητικές και λειτουργικές) του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά να εντυπωσιάζει και να καθίσταται σχεδιαστικά μοναδικό.

Custom σχεδιασμός e-shop

Custom σχεδιασμός του e-shop σας εκ του μηδενός. Ο σχεδιασμός γίνεται εξ’ ολοκλήρου από τους γραφίστες και τους web designer της ομάδας μας με σκοπό να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για τον πελάτη μας.

Ξέρεις τι eshop χρειάζεσαι και μένει να μάθεις την τιμή;

Ζήτησε μας τώρα προσφορά για να μάθεις το κόστος για κατασκευή eshop και να συζητήσουμε λεπτομέρειες και απορίες

Όλα τα χαρακτηριστικά των eshop που αναπτύσσει η iservices

Join

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις για Eshop

FAQ

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση γιατί η ερώτηση είναι υπερβολικά αόριστη. Το κόστος κατασκευής ενός eshop καθορίζεται από πολλούς παράγοντες που σχετίζονται με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Ένα γενικό εύρος τιμών για eshop μικρομεσαίων και μεσαίων επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά είναι από 1000 έως 5000 ευρώ. 

Η τελική τιμή έχει να κάνει με τους παρακάτω παράγοντες:  Έχει σημασία ποιος τρόπος σχεδιασμού θα επιλεγεί, πως θα αναρτηθούν τα προϊόντα, ποιες οι λειτουργικότητες του e-shop,  εάν θα υπάρχουν online συνδέσεις (γέφυρες) που θα αλληλεπιδρούν με εξωτερικά software ή άλλες πηγές και πολλά άλλα. Βέβαια εκτός από το κόστος κατασκευής, υπάρχει το κόστος εργασιών SEO ώστε να αξιολογείται θετικά από την Google και τις μηχανές κατάταξης, το κόστος του συνόλου προωθητικών ενεργειών (web marketing) και φυσικά το κόστος διαχείρισης και υποστήριξης. Με λίγα λόγια μπορεί ένα  e-shop να κοστίσει ελάχιστα και ένα άλλο 20.000 ευρώ, όπως άλλωστε συμβαίνει και στα φυσικά καταστήματα. Aν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το κόστος ενός eshop διαβάστε το άρθρο μας εδώ.

Το πρώτο που απαιτείται είναι μια αναλυτική συζήτηση μαζί μας για να προσδιορίσουμε τον επιχειρηματικό στόχο σας, το target group των πελατών που στοχεύετε και του τρόπου λειτουργίας που θέλετε αν έχει το eshop σας.

Έχει σημασία βέβαια αν πίσω από το eshop υπάρχει και ένα φυσικό κατάστημα (ή περισσότερα) ή αν υπάρχει μία εταιρεία παραγωγής ή αν δημιουργείται μία νέα επιχείρηση που θα λειτουργεί μόνο σε διαδικτυακό περιβάλλον.

Αναλόγως, θα καθοριστούν οι αναγκαίες λειτουργίες του eshop σας, αν θα υπάρχει αποθήκη, αν θα συνδεθεί με εμπορικό πρόγραμμα κλπ.

Φυσικά χρειάζεται να έχετε ή να δημιουργήσετε τις κατηγορίες και υποκατηγορίες των προϊόντων που θα πουλάτε, την περιγραφή κάθε προϊόντος με τίτλο, χαρακτηριστικά και περιγραφή του προϊόντος και να προσδιορίσετε να φίλτρα που θα υπάρχουν.

Θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε τους τρόπους πληρωμής, την συνεργασία σας με εταιρία courier ή μεταφορική και αρκετές άλλες λεπτομέρειες.

Για όλα τα παραπάνω βέβαια θα σας καθοδηγήσουμε λεπτομερώς. Για να μάθετε περισσότερα διαβάστε τα άρθρα μας “δημιουργία eshop – τι χρειάζεται” και “συχνές ερωτήσεις για τα eshop”.

Οι πλατφόρμες με τις οποίες δημιουργεί e-shop η iservices προσφέρουν εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον για οποιονδήποτε είναι στοιχειωδώς εξοικειωμένος με την χρήση υπολογιστή και διαδικτύου. Φυσικά η iservices αναλαμβάνει την δωρεάν εκπαίδευσή σας για τη διαχείριση του δικού σας eshop μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής τους.

Με fast track εκπαίδευση μαθαίνετε να αναρτάτε προϊόντα, να δημιουργείτε προσφορές, να προσθέτετε άρθρα στο blog του eshop σας και γενικότερα να το διαχειρίζεστε με ασφάλεια. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σας παραδίδουμε και video tutorials για να ανατρέξετε αν ξεχάσετε κάτι.

Ένα σύνηθες e-shop μπορεί να είναι έτοιμο σε ένα μήνα. Ωστόσο ο χρόνος κατασκευής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ποιος τρόπος σχεδιασμού θα επιλεγεί; Ποιες οι λειτουργίες του eshop; Ποιες και πόσες οι εξωτερικές συνδέσεις; Πόσα τα προϊόντα που θα αναρτηθούν και πως θα αναρτηθούν; Αλλά εκτός από τα παραπάνω σημασία έχει και η δική σας ανταπόκριση στη συνεργασία μας. Όσο πιο άμεσα μας στέλνετε ότι χρειαζόμαστε από κείμενα, περιγραφές και φωτογραφίες προϊόντων, κόστη μεταφορικών, στοιχεία σύνδεσης με τράπεζα, courier κλπ. τόσο ταχύτερα.

Προτεινόμενες υπηρεσίες για την μέγιστη απόδοση του eshop σας

Τεχνική Υποστήριξη

Πρωτίστως παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη για να αισθάνεστε ασφαλείς

Διαφήμιση Social Media

Αναλαμβάνουμε την προώθηση στα Social Media οργανικά και με διαφημίσεις

Προώθηση SEO Ιστοσελίδας

Kαθιστούμε το eshop σας ισχυρό στις μηχανές αναζήτησης αναλαμβάνοντας πακέτο εργασιών προώθησης SEO (Search Engine Optimization).

Διαφήμιση Google Ads

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πετυχημένες καμπάνιες σε Google Adwords

Δημιουργία Περιεχομένου

Eπιμελούμαστε και συγγράφουμε κείμενα για το eshop σας με την έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων και SEO specialists (και δημιουργία βίντεο & infographics)

Online Στρατηγική

Δημιουργούμε το δικό σας ebusiness plan έτσι ώστε να μπορείτε να σταθείτε επάξια στο χαώδες διαδίκτυο

Προώθηση εξαγωγών

Σχεδιάζουμε την προώθηση των εξαγωγών σας στο εξωτερικό με την βοήθεια των τεράστιων επικοινωνιακών δυνατοτήτων του διαδικτύου