Κατασκευή Eshop WordPress (Woocommerce)

Στην iservices εξειδικευόμαστε στην κατασκευή σύγχρονων eshop με WordPress, υψηλής αισθητικής και κορυφαίας απόδοσης ώστε να βγαίνουν ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και να σας φέρνουν πωλήσεις και πελάτες άμεσα. Στις περισσότερες περιπτώσεις επιλέγουμε για την κατασκευή του eshop το WordPress και συγκεκριμένα το plugin Woocommerce, το οποίο είναι ένα ανοιχτού λογισμικού e-Commerce Plugin, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή σχεδόν του 30 % των ηλεκτρονικών καταστημάτων στον παγκόσμιο ιστό. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που σχεδιάζουμε με Woocommerce έχουν ελκυστικό design, είναι λειτουργικά για τον επισκέπτη, responsive, mobile friendly και εύκολα στην διαχείριση.

Τι είναι το WooCommerce – Γιατί είναι η Καλύτερη επιλογή

Το Woocommerce είναι η πλατφόρμα eCommerce του Open Source CMS WordPress. Δηλαδή, είναι το Plugin που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή eshop με WordPress. Το WordPress είναι το πιο διαδεδομένο CMS παγκοσμίως για τη δημιουργία eshop.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του WordPress (Woocommerce)

woocommerce

?

01

Είναι Δωρεάν

Η χρήση του WordPress, αλλά και του WooCommmerce, για την δημιουργία ενός eshop δεν έχουν κανένα κόστος. Φυσικά ως βάση για τον σχεδιασμό ίσως χρησιμοποιηθεί κάποιο εκ των χιλιάδων Premium Themes ή για ειδικές λειτουργίες ίσως επιλεγούν κάποια Premium Plugins τα οποία έχουν κόστος, αλλά όχι σημαντικό. Αυτό μας βοηθάει να διατηρούμε το κόστος σχεδιασμού και κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος σε λογικά επίπεδα χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα σχεδιασμού, στην απόδοση ή στην λειτουργικότητά του.

02

Είναι εύχρηστο και λειτουργικό (User-Friendly)

Η εγκατάσταση, η σχεδιαστική προσαρμογή αλλά και η χρήση, του WooCommmerce, είναι ιδιαίτερα User-Friendly. Αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό καθώς είναι δυνατόν να διαχειριστεί ένα e-shop κατασκευασμένο με Woocommerce ακόμη οποιοσδήποτε χρήστης, χωρίς να προαπαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, δεξιότητες και προηγούμενη εξοικείωση.

03

Τεράστιες δυνατότητες προσαρμογής

Όπως ήδη επισημάναμε το WooCommmerce, σε συνδυασμό τις τεράστιες δυνατότητες ευελιξίας και πολυλειτουργικότητας που εξασφαλίζει το Open Source CMS WordPress, προσφέρει αμέτρητες επιλογές ως προς την εξατομίκευση του δικού σας eshop. Οι χιλιάδες Premium Themes και Premium Plugins, μας προσφέρουν την ευκαιρία να διαμορφώσουμε και να προσαρμόσουμε τόσο τον σχεδιασμό όσο και τις λειτουργικές δυνατότητες κάθε e-shop σας, ώστε να καταστεί Μοναδικό, Λειτουργικό και Αποδοτικό. Παράλληλα, με το WooCommmerce, έχουμε τη δυνατότητα να ενσωματώσουμε επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά CRMs (Customer Relationship Management) Software, ή να διασυνδέσουμε με ERP ή να δημιουργήσουμε αυτοματοποιημένες γέφυρες μαζική εισαγωγής προϊόντων, διευκολύνοντας την διαχείριση

04

SEO-Friendliness

Το WooCommerce έχει αποδειχθεί ως το πλέον SEO -friendly λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων. Με τον ορθό συνδυασμό SEO plugin, σωστά δομημένου – ποιοτικού περιεχομένου και την δημιουργία ενός WordPress Blog έχετε την δυνατότητα να εμπλουτίζετε το eshop σας με σωστό περιεχόμενο, που αφενός θα προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αφετέρου με την διαρκή δημιουργία SEO-Optimized posts, θα συμβάλει στη βελτίωση του Ranking του e-Shop σας στις μηχανές αναζήτησης και στην αύξηση των επισκεπτών από οργανική αναζήτηση.

05

Πολλές λύσεις Payment Gateways

Το WooCommerce προσφέρει μια πληθώρα Payment Extensions, τα οποία μπορούμε να εγκαταστήσουμε, ώστε να γίνει πιο εύκολη, λειτουργική η αγοραστική εμπειρία των πελατών προσαρμοσμένη στις δικές τους ανάγκες.

06

Εύκολη Custom παραμετροποίηση

To Woocommerce / WordPress έχουν σχεδιαστεί για να δέχονται τροποποιήσεις στον κώδικα ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν σχεδιαστικά και λειτουργικά κατά περίπτωση σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις. Αυτό επιτυγχάνεται με HTML και CSS τροποποιήσεις.

Κατασκευή eShop με WordPress

Τι θέλουμε να πετύχουμε για το δικό σας WordPress e-shop

Θέλετε να σας στείλουμε τιμή για κατασκευή eshop με WordPress;

Τα χαρακτηριστικά των WordPress eshop που αναπτύσσει η iservices

Join

FAQ

Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή e-shop με WordPress

FAQ

Το wordpress και το Woocommerce με τα οποία δημιουργούμε e-shop προσφέρουν εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον για οποιονδήποτε είναι στοιχειωδώς εξοικειωμένος με την χρήση υπολογιστή και διαδικτύου. Φυσικά η iservices αναλαμβάνει την δωρεάν εκπαίδευσή σας για τη διαχείριση του δικού σας Woocommerce eshop μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής τους. Με πρόγραμμα γρήγορης εκπαίδευσης μαθαίνετε να αναρτάτε προϊόντα, να δημιουργείτε προσφορές, να προσθέτετε άρθρα στο blog του eshop σας και γενικότερα να το διαχειρίζεστε με ασφάλεια. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σας παραδίδουμε και Video tutorial για να ανατρέξετε αν ξεχάσετε κάτι.

Ο χρόνος κατασκευής ενός WordPress eshop εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ποιος τρόπος σχεδιασμού θα επιλεγεί; ποιες οι λειτουργίες του eshop; Ποιες και πόσες οι εξωτερικές συνδέσεις; Πόσα τα προϊόντα που θα αναρτηθούν και πως θα αναρτηθούν; Αλλά εκτός από τα παραπάνω σημασία έχει και η δική σας ανταπόκριση στη συνεργασία μας. Όσο ποιο άμεσα μας στέλνετε ότι χρειαζόμαστε από κείμενα, περιγραφές και φωτογραφίες προϊόντων. Κόστη μεταφορικών, στοιχεία σύνδεσης με τράπεζα, courier κλπ τόσο ταχύτερα προχωρούν οι εργασίες υλοποίησης. Ένα σύνηθες e-shop μπορεί να είναι έτοιμο σε ένα μήνα.

Δεν προσφέρουμε μαθήματα ή σεμινάρια woocommerce αλλά για κάθε eshop που κατασκευάζουμε, εκπαιδεύουμε τον πελάτη πως να διαχειρίζεται το woocommerce, να αναρτάει προϊόντα, να δημιουργεί κατηγορίες και ότι άλλο χρειάζεται εντελώς δωρεάν. Επίσης του στέλνουμε βίντεο tutorials που θα τον βοηθήσουν να ξαναθυμηθεί βασικές λειτουργίες του Woocommerce σε περίπτωση που τις έχει ξεχάσει

Προτεινόμενες υπηρεσίες μαζί με την κατασκευή WordPress eshop