Προώθηση SEO Ιστοσελίδας

Προώθηση SEO ιστοσελίδας (Search Engine Optimization) είναι το σύνολο των εργασιών που πραγματοποιούμε σε μια ιστοσελίδα ή ένα eshop με σκοπό να αξιολογείται θετικά από την Google να το κάνουμε “να ανέβει” όσο πιο ψηλά γίνεται στις μηχανές αναζήτησης (όπως Google, Bing, Yahoo), ώστε να το βρίσκουν πιο εύκολα και πιο πολλοί χρήστες του διαδικτύου που αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρει ή πληροφορίες που περιέχει ή επαγγελματία ή επιχείρηση συγκεκριμένης κατηγορίας σε συγκεκριμένη περιοχή.

Με τις υπηρεσίες SEO διασφαλίζετε ότι η ιστοσελίδα σας θα έχει σταθερά υψηλή επισκεψιμότητα, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε διαρκώς για διαφημίσεις στo Google ή στα Social Media ή να βασίζεστε σε πελατεία από τρίτες πλατφόρμες και πηγές. Εξασφαλίζετε δηλαδή ανέξοδη προβολή και επισκεψιμότητα για την ιστοσελίδα ή το eshop σας.

Η προώθηση SEO ιστοσελίδων δεν είναι μόνο τα “keywords” όπως νομίζουν πολλοί. Αυτό ίσχυε πριν αρκετά χρόνια, αλλά σήμερα δεν αρκεί για να πάει την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα του Google. O ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος για αυτό και υπάρχουν 200 διαφορετικοί παράγοντες που συντελούν (άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο) στη τελική θέση που θα βρεθεί η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης. Γιατί τόσα τα κριτήρια με τα οποία ο αλγόριθμος του Google αξιολογεί τους δικτυακούς τόπους στο παγκόσμιο web περιβάλλον.

Στην iServices έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην προώθηση ιστοσελίδων με SEO (μια από τις παλαιότερες εταιρίες SEO στην Ελλάδα) και έχουμε “ανεβάσει” πάρα πολλές ιστοσελίδες στις πρώτες θέσεις της Google σε στοχευμένες και διαφορετικές λέξεις και φράσεις – κλειδιά. Δίνουμε προσοχή σε όλες τις σημαντικές κατηγορίες εργασιών SEO που “ανεβάζουν” ψηλά την ιστοσελίδα σας και επιμελούμαστε ξεχωριστά κάθε σελίδα της ιστοσελίδας σας. 

Βασικές Υπηρεσίες SEO

SEO

?

01

Οn-Page SEO

To On-Page SEO αποτελεί πολύ σημαντική κατηγορία, καθώς έχει να κάνει με τις βελτιστοποιήσεις που γίνονται στο περιεχόμενο της κάθε σελίδας, στα metadata και στα structured data, στις εικόνες της σελίδας, στο πόσο καλά διασυνδέεται κάθε σελίδα του site σας με τις υπόλοιπες και πολλά άλλα. Αυτό που πρέπει να κρατήσετε από αυτήν την κατηγορία είναι ότι δεν γίνεται (σχεδόν) κανένα website να βγει ψηλά στη Google χωρίς πλούσιο περιεχόμενο με τα σωστά keywords, title, description, Htags

02

Technical SEO

Το “τεχνικό” SEO είναι η κατηγορία που καταπιάνεται με βελτιστοποιήσεις στον κώδικα (CSS, Javascript), βελτιστοποιήσεις που έχουν να κάνουν με την ταχύτητα της ιστοσελίδας, με το πόσο ασφαλής θεωρείται από τις μηχανές αναζήτησης, αλλά και βελτιστοποιήσεις ειδικά για την εμφάνιση σε κινητά. Το technical SEO είναι εξίσου σημαντικό με το On-Page SEO για να βγει μια ιστοσελίδα ψηλά, αλλά συχνά αμελείται από πελάτες και εταιρείες.

03

Local SEO

To local SEO είναι όλες οι βελτιστοποιήσεις που γίνονται με σκοπό να προωθηθεί η ιστοσελίδα στα πρώτα αποτελέσματα της Google στην πόλη ή στην περιοχή σας, στις φράσεις και λέξεις που αντιστοιχούν στο περιεχόμενό της. Δηλαδή, όταν κάποιος ψάχνει “κομμωτήριο κοντά μου” ή “κομμωτήριο Μαρούσι” να βγάλει την δική σας επιχείρηση στα πρώτα αποτελέσματα. Ή αν αναζητήσει “πολυιατρείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη”. Χρειάζονται συγκεκριμένες λεπτομερείς και πολύπλοκες εργασίες στην ιστοσελίδα, στο Google My Business και στα social media για να το πετύχουμε αυτό.

04

Off-Page SEO

Το Off-Page SEO είναι οι εργασίες που γίνονται εκτός της ιστοσελίδας και βελτιώνουν την “αξία” και το κύρος της και κατα συνέπεια και την θέση της στις μηχανές αναζήτησης. Σημαντικοί παράγοντες αποτελούν τα social media, οι αναφορές του brand σας σε άλλα site και τα backlinks. Τα backlinks αποτελούν του συνδέσμους της ιστοσελίδας μας που βρίσκονται σε άλλες ιστοσελίδες και web portals. Τα backlinks αποτελούν μέχρι και σήμερα έναν σημαντικό παράγοντα αξιολόγησης απο τις μηχανές αναζήτησης, ωστόσο δεν μετράει τόσο ο αριθμός των backlinks όσο η ποιότητα αυτών. Δηλαδή να προέρχονται από ιστοσελίδες κύρους. Για αυτό στην iServices θεωρούμε ότι τα backlinks πρέπει να χτίζονται οργανικά μέσα από το πλούσιο και χρήσιμο περιεχόμενο και όχι να εξαγοράζονται.

Yπηρεσίες προώθησης SEO ιστοσελίδας που προσφέρουμε

Προώθηση SEO Ιστοσελίδας

Υπηρεσίες Προώθησης SEO μαζί με κατασκευή νέας ιστοσελίδας: H μέθοδος μας

Όταν αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε μια νέα ιστοσελίδα προσφέρουμε στους πελάτες μας και την δυνατότητα πακέτου εργασιών προώθησης SEO. Αν ο πελάτης το επιλέξει, πληρώνει εφάπαξ το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών SEO, μια φορά μαζί με την κατασκευή της ιστοσελίδας

Υπηρεσίες Προώθησης SEO σε υπάρχουσα ιστοσελίδα: H μέθοδος μας

Εάν ο πελάτης έχει website αλλά δεν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του οργανικά (δηλαδή στο Google) η iServices αναλαμβάνει:

Έλεγχος SEO (SEO Audit) σε υπάρχουσα ιστοσελίδα: H μέθοδος μας

Eάν έχετε ήδη ιστοσελίδα και θέλετε απλά να μάθετε την απόδοση της στις μηχανές αναζήτησης αλλά και τυχόν προβλήματα που την επηρεάζουν, η iServices αναλαμβάνει:

Έλεγχος SEO (SEO Audit) σε υπάρχουσα ιστοσελίδα: H μέθοδος μας

Eάν έχετε ήδη ιστοσελίδα και θέλετε απλά να μάθετε την απόδοση της στις μηχανές αναζήτησης αλλά και τυχόν προβλήματα που την επηρεάζουν, η iServices αναλαμβάνει:

Ενδιαφέρεστε για κάποια από τις υπηρεσίες SEO που προσφέρουμε και θέλετε να μάθετε το κόστος;

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις για την προώθηση SEO Ιστοσελίδας

FAQ

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ένας ή δύο σημαντικοί παράγοντες που από μόνοι τους να βγάζουν μια ιστοσελίδα ψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Αν μπορούσαμε να διαλέξουμε 3 ή 4 παράγοντες ως τους πιο κρίσιμους για το SEO θα βάζαμε το πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο πρώτο και αμέσως μετά την απόδοση της ιστοσελίδας (δηλαδή ταχύτητα και λειτουργικότητα), τα backlinks και mentions από άλλες σελίδες.

Όχι. Εδώ και αρκετά χρόνια oi λέξεις και φράσεις κλειδιά (keywords) από μόνες τους “παίζουν” μικρή σημασία στην κατάταξη της ιστοσελίδας. Είναι πάνω από 200 παράγοντες που καθορίζουν το πόσο “ψηλά” θα βγει το site σας στη Google. Aν θέλετε να μάθετε περισσότερα διαβάστε τον οδηγό SEO για αρχάριους της iServices

Δεν υπάρχει μια σταθερή τιμή για τις υπηρεσίες προώθησης με SEO και αυτό γιατί το κόστος εξαρτάται από τις εργατοώρες και την δουλειά που θα γίνει στην ιστοσελίδα. Υπάρχουν site και eshop μεγάλων εταιρειών που έχουν dedicated ομάδα SEO specialists που δουλεύει όλο τον χρόνο για την βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης ή που πληρώνουν χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο σε marketing agency για SEO. Στην iservices προσφέρουμε εργασίες SEO με εφάπαξ κόστος, αφουγκραζόμενοι την Ελληνική αγορά. Αν θέλεις να μάθεις τις τιμές μας ζήτα τώρα προσφορά! Φυσικά αναλαμβάνουμε και την διαρκή παρακολούθηση και βελτίωση για ιστοσελίδες και eshop υψηλού ανταγωνισμού.

Aυτό μπορεί να συμβαίνει για αρκετούς λόγους. Το περιεχόμενο είναι κακογραμμένο ή ελλιπές, η ιστοσελίδα είναι πολύ αργή ή δεν είναι ασφαλής, δεν έχουν γίνει πλήρεις εργασίες SEO, είναι μόνο μερικές από τις βασικές αιτίες. Για να μάθετε περισσότερα διαβάστε το άρθρο μας γιατί το eshop μου βγαίνει χαμηλά στα αποτελέσματα της Google”

Τα περισσότερα καλά εργαλεία SEO είναι αλήθεια πως είναι επί πληρωμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν δωρεάν εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την απόδοση της ιστοσελίδας σας και να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Tο Google Search Console, Google Analytics και Web.Dev (όλα είναι εργαλεία της Google) είναι απαραίτητα για κάθε SEO specialist. Επίσης η δωρεάν έκδοση του Screaming Frog και το GTMetrix είναι πολύ καλά δωρεάν εργαλεία.

Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντική για το SEO, αφού αποτελεί έναν από τους 200 παράγοντες αξιολόγησης από τη Google. Πέρα από αυτό όμως, είναι σημαντική και για τους χρήστες. Αν το website σας φορτώνει αργά οι χρήστες είναι πολύ πιθανό να φύγουν και να μην ξανά γυρίσουν.