Δημιουργία e-learning ιστοσελίδας & πλατφόρμας LMS (Moodle)

Ασχολείστε με την εκπαίδευση; Οργανώνετε σεμινάρια;

elearning

?

01

Δημιουργήστε εύκολα την δική σας εξ’ αποστάσεως σχολή μαθημάτων στο διαδίκτυο.

02

Υποστηρίξτε και εκσυγχρονίστε την υπάρχουσα σχολή ή το φροντιστήριό σας ανοίγοντας την πόρτα σε απεριόριστους πελάτες χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

03

Προσφέρετε μαθήματα και σεμινάρια που μπορεί να παρακολουθήσει και να μελετήσει ο καθένας από την άνεση του σπιτιού του, τις ώρες που τον βολεύει.

04

Δημιουργήστε ένα δεύτερο online φροντιστήριο που μπορεί να λειτουργεί όλο το χρόνο ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τα μαθήματα δια ζώσης.

Τα χαρακτηριστικά της elearning πλατφόρμας Moodle LMS

Η πλατφόρμα Moodle είναι το πιο διαδεδομένο Σύστημα Διαχείρισης της Μάθησης (e-learning) γνωστό επίσης και ως Course Management System (CMS) ή Learning Management System (LMS). 

Στην iServices αξιοποιούμε στο έπακρο τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει η Moodle και δημιουργούμε την δική σας μοναδική πλατφόρμα e-learning με βάση τις ανάγκες σας  και τις αισθητικές προτιμήσεις σας.

Δημιουργία e-learning ιστοσελίδας & πλατφόρμας LMS (Moodle)

Τα χαρακτηριστικά της elearning πλατφόρμας Moodle LMS

Θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζει μια elearning πλατφόρμα;

Δημιουργία e-learning ιστοσελίδας, απόλυτα προσαρμόσιμης σε κινητά και tablets

Κατασκευάζουμε elearning ιστοσελίδες που είναι δυναμικές, εντυπωσιακές, φιλικές στις μηχανές αναζήτησης και εύκολα διαχειρίσιμές από εσάς και τους συνεργάτες σας. Η elearning ιστοσελίδα σας  θα αναπτυχθεί αναλόγως των αναγκών σας, ώστε:

Να αξιοποιηθεί πλήρως η δυνατότητα σύνδεσης με την πλατφόρμα LMS Μοοdle.

Να προστεθεί η δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με την προσθήκη του ειδικού plugin.

Να επιλέξετε, εάν χρειάζεστε δική σας πλατφόρμα webinars για live εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση με εντυπωσιακές και διαδραστικές multimedia δυνατότητες.

Να μπορεί να γίνει σωστό SEO (Search Engine Optimization) και άλλες ενέργειες digital marketing που θα βοηθήσουν να βρουν οι πελάτες σας τα online μαθήματα/σεμινάρια που προσφέρετε

Εάν το χρειάζεστε δημιουργούμε ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεκατάρτισης που περιλαμβάνει πλατφόρμες ασύγχρονης και σύγχρονης εκπαίδευσης σε κατάσταση πλήρους διαλειτουργικότητας.

Έξτρα δυνατότητες της ιστοσελίδας e-learning

Προτεινόμενες υπηρεσίες μαζί με την κατασκευή ιστοσελίδας