Σχεδιασμός Online Στρατηγικής για Επιχειρήσεις – eBusiness plan

Γνωρίζετε το κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε και τους στόχους σας, αλλά δεν έχετε μεγάλη εμπειρία στο διαδίκτυο; Έχετε διαδικτυακή παρουσία αλλά δεν είναι ανάλογη του brand name της επιχείρησης σας; Έχετε κατανοήσει ότι πρέπει να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο για να βγείτε πάνω από τον ανταγωνισμό και να αυξήσετε πελάτες, έσοδα και πωλήσεις; Τότε υπηρεσία online στρατηγικής είναι ιδανική για την επιχείρηση σας.

Η Online Στρατηγική για Επιχειρήσεις (eBusiness) είναι η υπηρεσία της iservices που περιλαμβάνει, έρευνα και μελέτη στοχευμένων δεδομένων στο διαδίκτυο σχετικά με τον κλάδο και τους στόχους σας, των τάσεων της ψηφιακής αγοράς, αλλά και του ανταγωνισμού που έχετε να αντιμετωπίσετε στο web περιβάλλον.

Με βάση την έρευνα και αναλυτική συζήτηση με την εταιρεία σας, επαγγελματίες digital marketers και business consultants με μεγάλη εμπειρία, σχεδιάζουν διαδικτυακό business plan και marketing, που εξασφαλίζει στην επιχείρηση σας ξεκάθαρη στρατηγική και στόχους που θα την αναδείξουν “νικητή στον τομέα της στο διαδίκτυο”.

Ορισμένα από τα ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων για επιτυχημένο Σχεδιασμό Online Στρατηγικής

E-BUSINESS

?

Σχεδιασμός Online Στρατηγικής για Επιχειρήσεις

H eBusiness plan υπηρεσία που προσφέρουμε - η μέθοδος μας

H iServices αναλαμβάνει να σχεδιάσει την online στρατηγική για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και να δημιουργήσει ένα ξεκάθαρο internet business και marketing plan, που θα καθορίσει στέρεες βάσεις για να επιτύχετε τους στόχους τους.

Η μέθοδος που ακολουθούμε για σχεδιασμός online στρατηγικής για επιχειρήσεις είναι:
1. Αναλυτική συζήτηση με τον πελάτη για να κατανοήσουμε απόλυτα την ταυτότητα, τη φιλοσοφία και τους στόχους που θέλει να πετύχει η επιχείρηση του στο διαδίκτυο
2. Ξεκινάμε έρευνα και μελέτη στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας πληθώρα business και marketing εργαλείων (επί πληρωμή). Συλλέγουμε στοιχεία για την φήμη και της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, κάνουμε έρευνα ανταγωνισμού (competitor analysis), έρευνα των τάσεων και του κορεσμού της αγοράς, μελέτη για αξιοποίηση αγορών του εξωτερικού, διερέυνηση στοχευμένου κοινού δυνητικών πελατών, περιθώριο κέρδους και πολλά ακόμη.
3. Δημιουργούμε Business & Μarketing plan απολύτως βασισμένο στις ανάγκες και στις απατήσεις σας, λαμβάνοντας υπόψη και οικονομικά δεδομένα και όρια.
4. Σας παραδίδουμε το business και το marketing plan σε ηλεκτρονική και σε γραπτή μορφή.
5. Σε meeting με όλους τους εμπλεκόμενους της εταιρείας σας (σε συνάντηση ή μέσω τηλεδιάσκεψης) σας αναλύσουμε διεξοδικά το πλάνο, τις ιδιαιτερότητές και τις στοχεύσεις του και τις στρατηγικές που πρέπει να ακολουθηθούν με βάση αναλυτικό χρονοδιάγραμμα..

Στην iServices εκτός από την υπηρεσία eBusiness plan προσφέρουμε και πληθώρα άλλων υπηρεσιών διαδικτύου και digital marketing που θα σας βοηθήσουν να “κατακτήσετε” το διαδίκτυο και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Ενδιαφέρεστε να μάθετε την τιμή για τον σχεδιασμό του δικού σας eBusiness plan;

Προτεινόμενες υπηρεσίες μαζί με με eBusiness plan