Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία

Η iservices αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, resorts ή τουριστικά καταλύματα, δίνοντας έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Στόχος μας, η επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος ώστε η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε για το ξενοδοχείο σας να εντυπωσιάζει, να είναι εύχρηστη και λειτουργική, να αποδίδει προσελκύοντας πελάτες και ασφαλώς να συνδυάζει την ιδανικότερη σχέση κόστους / απόδοσης.

Τι απαιτείται όμως για να καταστεί επιτυχημένη και αποδοτική η ιστοσελίδα ενός ξενοδοχείου; Μια ιστοσελίδα με καλή εμφάνιση αποδεδειγμένα δεν αρκεί. Ο καλός σχεδιασμός, οι όμορφες – εντυπωσιακές εικόνες, η εύχρηστη λειτουργικότητα, είναι προαπαιτούμενα αλλά αφορούν κάθε είδους ιστοσελίδες που δημιουργούμε.

Για να αποδώσει η δική σας ιστοσελίδα χρειάζονται επιπλέον εξειδικευμένες – προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και στους δικούς σας στόχους, υπηρεσίες.

Συζητάμε μαζί σας αναλυτικά και προσδιορίζουμε τα συγκριτικά με τον ανταγωνισμό πλεονεκτήματά σας και τους στόχους σας. Ερευνούμε τον ανταγωνισμό στο διαδίκτυο και καθορίζουμε τη δομή, το ύφος και την στόχευση του περιεχομένου.

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας, την κατασκευάζουμε και φροντίζουμε ώστε το περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά, videos) να αναδεικνύει τα δικά σας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, να αξιολογείται θετικά από την Google ώστε να μπορεί σε συνδυασμό με τις εργασίες SEO να προωθηθεί στις μηχανές αναζήτησης και να την βρίσκουν όσοι αναζητούν υπηρεσίες αντίστοιχες με αυτές που προσφέρετε.

Η ιστοσελίδα αποτελεί για ένα ξενοδοχείο ή μία τουριστική μονάδα το σημαντικότερο εργαλείο για την προώθηση του στο διαδίκτυο και την προσέλκυση πελατών.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας ξενοδοχείου

hotel

Η διαδικασία σχεδιασμού της ιστοσελίδας είναι ιδιαιτέρως σημαντική αφού θα καθορίσει το ύφος, θα αναδείξει το αισθητικό αποτύπωμα του ξενοδοχείου αλλά και την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.

Γι’ αυτό, προηγείται αναλυτική συζήτηση με τον πελάτη και προσδιορίζονται: οι στόχοι, οι ιδιαιτερότητες και λειτουργίες που θα χαρακτηρίζουν το νέο web site, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας καθώς και το κοινό στο οποίο θέλουμε να απευθυνθεί, να προσελκύσει και να αποδώσει. Δουλεύουμε μαζί σας ώστε η ιστοσελίδα σας να αποτυπώνει και να εκφράζει το δικό σας όραμα και την ταυτότητα της δικής σας ξενοδοχειακής μονάδας.

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες υψηλής αισθητικής web design, αυτόματα προσαρμόσιμες σε smartphones και tablets (responsive) που αξιολογούνται θετικά από την Google και είναι ικανές να βρεθούν ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να προσελκύσουν νέους επισκέπτες.

?

Σχεδιάζουμε τις ιστοσελίδες με τρεις τρόπους, αναλόγως των αναγκών και των επιλογών του πελάτη μας:

Template

Με αγορά ποιοτικού template (σχεδιαστικού προτύπου) και τήρηση της αισθητικής και της λειτουργικότητάς του. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση φροντίζουμε να αξιοποιούμε το template που επιλέξαμε και αγοράσαμε, με στόχο αφενός την μέγιστη εξοικονόμηση κόστους για σας, αφετέρου η ιστοσελίδα που θα αποκτήσετε να έχει την δική της προσωπικότητα.

Παραμετροποίηση template

Με αγορά ποιοτικού template (σχεδιαστικού προτύπου) και custom σχεδιαστική και λειτουργική προσαρμογή του από εμάς, με προσθήκη επιπλέον γραφικών και animation, ώστε η νέα ιστοσελίδα να είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακή και απολύτως μοναδική. Με αυτό τον τρόπο αποκτάτε ιστοσελίδα που συγκεντρώνει τα περισσότερα πλεονεκτήματα του custom σχεδιασμού και το σύνολο των πλεονεκτημάτων του εύχρηστου CMS ανοιχτού λογισμικού (wordpress). Πρόκειται για τον τρόπο σχεδιασμού με την βέλτιστη σχέση κόστους / απόδοσης.

Custom σχεδιασμός ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Custom σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας εκ του μηδενός. Τον προτείνουμε σε ειδικές περιπτώσεις ιστοσελίδων με ιδιαίτερες απαιτήσεις καθώς και το κόστος και ο χρόνος υλοποίησης πολλαπλασιάζονται. Φυσικά το αποτελέσμα είναι μοναδικό και η ποιότητα της ιστοσελίδας πολύ υψηλή!

Η επιλογή σας θα καθοριστεί τόσο από τις πραγματικές ανάγκες σας (τις οποίες θα συζητήσουμε λεπτομερώς) και φυσικά από τα όρια του κόστους που θα θέσετε.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία

Η κατασκευή της ιστοσελίδας από την iservices μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

logo-wordpress

Με την πλατφόρμα ανοιχτού (CMS) λογισμικού WordPress.

Με αυτό τον τρόπο κατασκευάζουμε την πλειονότητα των ιστοσελίδων. Όπου απαιτείται, προσθέτουμε custom κώδικα.

Με custom HTML κώδικα.

Με αυτό τον τρόπο, κατασκευάζουμε web εφαρμογές και ιστοσελίδες εξειδικευμένων λειτουργικών απαιτήσεων.

Σε κάθε project εξασφαλίζεται η δυνατότητα σε χρήστες με ελάχιστη εμπειρία να διαχειριστούν πολύ εύκολα την ιστοσελίδα τους ή την εφαρμογή τους ακόμη και αν εμπεριέχει σύνθετα συστήματα ανταλλαγής και διαχείρισης πληροφοριών, δεδομένων, εικόνας και ήχου.

Ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου ;

Ζήτησε μας τώρα προσφορά για να μάθεις το κόστος και να συζητήσουμε λεπτομέρειες και απορίες

Ενσωμάτωση μηχανής κρατήσεων (Booking Engine)

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι έτοιμες για ενσωμάτωση μηχανής κρατήσεων. Μ’ αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να κάνουν γρήγορα και εύκολα κράτηση για την διαμονή τους στο ξενοδοχείο σας, επιλέγοντας το είδος του δωματίου και τις ημερομηνίες που επιθυμούν.

Η online booking εφαρμογή διαχείρισης κρατήσεων επιτρέπει στον ξενοδόχο να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία κρατήσεων μέσα από τον υπάρχοντα δικτυακό του χώρο, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος της διεκπεραίωσης τους.

Απευθύνεται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναβάθμιση των υφισταμένων ή τη δημιουργία νέων online – real time υπηρεσιών με τον πιο απλό, γρήγορο, ασφαλή, αποδοτικό και οικονομικό τρόπο.

Η ιστοσελίδα σας θα είναι έτοιμη για να ενσωματώσουμε οποιαδήποτε booking engine προτιμάτε (π.χ. web hotelier, wubook κλπ.). Συζητάμε μαζί σας και σας προτείνουμε την πλέον κατάλληλη αναλόγως του τρόπου που επιθυμείτε να δουλεύετε.

Το σημαντικότερο: Η iservices είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες υπηρεσιών διαδικτύου που μπορούν να σας προσφέρουν καθετοποιημένες υπηρεσίες αξιοποίησης των δυνατοτήτων του διαδικτύου προς όφελός σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν σας παραδίδουμε απλώς ένα website. Παράλληλα, συζητάμε για τους επιχειρηματικούς στόχους και επιδιώξεις σας, ερευνούμε στο διαδίκτυο, σχεδιάζουμε το δικό σας internet business plan και σας προτείνουμε όλους τους τρόπους για να επιτύχετε μετατρέποντας τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σε πελάτες. Σας παρέχουμε πλήρες πακέτο εργασιών SEO (Search Engine Optimization) ώστε η ιστοσελίδας σας να αξιολογηθεί θετικά από την Google και να μπορεί να ανεβαίνει σταδιακά στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα η ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων της iservices να επιμεληθεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ή και να αναλάβει τη συγγραφή κειμένων (εφόσον το επιθυμείτε).

Τα βασικά χαρακτηριστικά των hotels sites που κατασκευάζουμε

Η ιστοσελίδα θα είναι σύγχρονη αισθητικά και τεχνολογικά, πολύ εύκολη στην διαχείριση της και ιδιαιτέρως εύχρηστη και ελκυστική για τους επισκέπτες. Ο σχεδιασμός θα γίνει από web designer της iservices είτε προσαρμόζοντας στις ανάγκες σας σύγχρονο αισθητικά και λειτουργικά πρότυπο, είτε με custom σχεδιασμό εκ του μηδενός.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζει η iservices περιλαμβάνουν στα βασικά τους χαρακτηριστικά: