Kατασκευή WordPress Ιστοσελίδας

Γιατί επιλέγουμε κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress

WordPress

?

01

Λογισμικό ανοιχτού κώδικα

Λογισμικό ανοιχτού κώδικα (open source), πανίσχυρο στην δημιουργία, διαχείριση και διαμοιρασμό περιεχομένου στο διαδίκτυο.

02

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου

Ένα εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (content management system ), αλλά το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και πλέον αξιόπιστο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή κάθε τύπου website.

03

Ποικιλία plugins

Έχει τα περισσότερα -δεκάδες χιλιάδες – πρόσθετα (plugins), από τα οποία πολλά είναι δωρεάν και προσφέρουν εύκολες στην προσθήκη λειτουργιών, διατηρώντας το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Είναι δηλαδή εύκολα επεκτάσιμο και κατάλληλο και για σύνθετους κατασκευαστικά και λειτουργικά δικτυακούς τόπους

04

Απεριόριστα themes (templates)

Έχει τα περισσότερα themes (templates), που ξεπερνούν τα 2.500 και προσφέρουν άριστες σχεδιαστικές λύσεις για επιλογές που ο πελάτης θέλει και να διατηρήσει το κόστος σε χαμηλά επίπεδα και να αποκτήσει επαγγελματικό -ποιοτικό web site.

05

Πολύ καλή antispam

Προσφέρει πολύ καλή antispam προστασία στην ιστοσελίδα.

06

Μεγάλη κοινότητα υποστήριξης

Διαθέτει μεγάλη κοινότητα τεχνικής υποστήριξης από developers, designers και διαχειριστές ιστοσελίδων.

07

Πάνω από 20% ιστοσελίδες με wordpress

Γιατί περισσότερες από το 20% των ιστοσελίδων στον παγκόσμιο ιστό έχουν κατασκευαστεί και λειτουργούν με WordPress.

08

Μεγάλη επιτυχία

Γιατί το 50% των top 100 websites παγκοσμίως έχουν κατασκευαστεί με WordPress.

08

Απεριόριστες δυνατότητες

Γιατί οι δυνατότητές του στην κατασκευή ενός site ή e-shop τείνουν να γίνουν κυριολεκτικά απεριόριστες.

09

Mobile friendly &responsive.

Γιατί το 99% των themes για wordpress είναι mobile friendly και responsive.

10

SEO Friendly

Γιατί τα περισσότερα themes για WordPress χρησιμοποιούν HTML 5 και αυτό είναι σημαντικό για το SEO, καθώς η Google αντιμετωπίζει θετικά και ανεβάζει πιο ψηλά στην κατάταξη ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν HTML 5 έναντι αυτών που έχουν κατασκευαστεί με παλαιό κώδικα ή γλώσσες προγραμματισμού δύσχρηστες.

Γιατί να επιλέξετε την iservices για την κατασκευή WordPress ιστοσελίδας

  1. Έχουμε κατασκευάσει πάνω από 240 WordPress ιστοσελίδες και eshop και άρα έχουμε τεράστια εμπειρία στο να αξιοποιούμε τις δυνατότητες του. 

  2. Έχουμε αξιολογήσει ποια είναι τα καλύτερα themes (templates) από άποψη απόδοσης, δυνατοτήτων και λειτουργικότητας και σας προτείνουμε τα καταλληλότερα για να διαλέξετε.

  3. Για τις ανάγκες των website και eShop που έχουμε κατασκευάσει, έχουμε χρησιμοποιήσει πάνω από 170 διαφορετικά plugins (πρόσθετα) και γνωρίζουμε ποια είναι τα καλύτερα και αποδοτικότερα για κάθε λειτουργία. 

  4. Η μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε στην δημιουργία ιστοσελίδων με WordPress, σας εξασφαλίζει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης υψηλής ποιότητας ώστε να νιώθετε ασφαλείς κάθε στιγμή.
Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress

Κατασκευή Ιστοσελίδας WordPress - Η μέθοδος που δουλεύουμε

Θέλετε να πάρετε τιμή για κατασκευή WordPress ιστοσελίδας;

Βασικά Χαρακτηριστικά WordPress Ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός θα γίνει από web designer της iservices είτε προσαρμόζοντας στις ανάγκες σας σύγχρονο αισθητικά και λειτουργικά πρότυπο, είτε με custom σχεδιασμό εκ του μηδενός.

Responsive

Θα είναι αυτόματα προσαρμόσιμη σε κινητά και tablets (responsive) ώστε η ιστοσελίδα να εμφανίζεται με ειδικά προσαρμοσμένο σχεδιασμό αναλόγως του μεγέθους και του είδους της οθόνης που την βλέπει ο επισκέπτης ενώ θα διαθέτει ειδική mobile προσαρμογή για καλύτερη απόδοση σε χρήση κινητών συσκευών.

Πολυγλωσσικό

Θα υποστηρίζει πολυγλωσσικό περιεχόμενο στο οποίο θα μπορούν να προστεθούν οποτεδήποτε επιπλέον γλώσσες. Αρχικά θα αναπτυχθεί στα ελληνικά ή και στα αγγλικά. Μπορούν να προστεθούν όσες και όποιες γλώσσες επιθυμείτε (Δυνατότητα και σχεδιασμού RTL για αραβικές γλώσσες και ισραηλινά).

SEO Friendly

Θα έχει όλα τα SEO friendly εργαλεία που χρειάζεται ένα website για να αποδόσει στις μηχανές αναζήτησης και να βγεί ψηλά στα αποτελέσματα

SSL

Θα εγκατασταθεί (δωρεάν) SSL (Secure Socket Layers) το οποίο πιστοποιεί ότι οι χρήστες που επισκέπτονται το site σας βρίσκονται υπό ασφαλή σύνδεση.

Κατηγοριοποιημένο Menu

Το περιεχόμενo και το μενού της ιστοσελίδας θα είναι οργανωμένο σε δυναμικές κατηγορίες και υποκατηγορίες. *Η διάρθρωση του μενού και της αρχικής σελίδας θα καθοριστεί ύστερα από αναλυτική συζήτηση μαζί σας

Slideshow

Θα υπάρχει αυτοματοποιημένο Slideshow ή photogallery στην αρχική σελίδα και σε όποιες εσωτερικές σελίδες είναι απαραίτητο

GDPR

Θα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού κανονισμού GDPR

Eπιμέλεια

Η επιμέλεια θα γίνει από εξειδικευμένους επαγγελματίες δημοσιογράφους – μέλη της Ένωσης Συντακτών και από γραφίστα της iservices.

To WordPress Website σας θα διαθέτει επίσης

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις για Κατασκευή Ιστοσελίδας

FAQ

Ναι. Το WordPress έχει ένα απ;o τα πιο e;yκολα διαχειριστικά προγράμματα. Μπορείτε με πολύ εύκολο τρόπο να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε κείμενα, να αλλάζετε την κατηγοριοπο;ihση και να εισάγετε εικόνες. Στην iServices με την ολοκλήρωση του project σας, σας εκπαιδεύουμε δωρεάν στην diaxe;irish της WordPress ιστοσελίδας σας

Μόνο αν έχετε γνώσεις προγραμματισμού και διαχείρiσης CMS. Σε κάθε περίπτωsη αν είστε ερασιτέχνης στο web development, δεν σας το προτείνουμε, καθώς και το τελικό αποτέλεσμα της ιστοσελίδας θα είναι ερασιtεχνικό. Μιa κακοφτιαγμένη ιστοσελίδα, μπορεί να κάνει κακό στο brand name της εταιρίας σας και σίγουρα δεν θα βοηθήσει στις πωλήσεις των προϊόντων. Είναi καλύτερα η κατασκευή WordPress ιστοσελίδων να γίνεται απ;o εξειδικευμένους web developer, που μπορoύν να γράψουν κώδικα και γνωρίζουν άριστα τα καλύτερα themes και plugin

Το πόσο κοστίζει μια WordPress ιστοσελίδα εξαρτάται απ;o πάρα πολλούς παράγοντες και άρα δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση. Σίγουρα η δημιουργία ιστοσελίδα με έτοιμα template θα είναι πιο οικονομική απ;o εξ’ ολοκλήρου custom σχεδιασμό και κατασκευή. Ωστόσο μπορεί να γίνει customization σε μεγάλο βαθμό πάνω στο template, μπορούν να γίνουν εργασίες SEO, βελτιστοποιήσεις για την ταχύτητα που θα έχουν αντίκτυπο στην τελική τιμή. Ακόμα και ο αριθμός των σελίδων, το μέγεθος του περιεχομένου και ο αριθμός των plugin είναι παράγοντες που θα καθορίσουν το κόστος. Για αυτό αν θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζει η WordPress ιστοσελίδα που έχετε στο μυαλό σας ζητήστε μας μια γρήγορη προσφορά!

Οiί. Στην iServices αναλαμβάνουμε την κατασκευή και σχεδιασμό ιστοσελίδων WordPress και την τεχνική υποστήριξη. Δεν προσφέρουμε σεμινάρια και μαθήματα πάνω στο WordPress, αλλά με την ολοκλήρωση του project, προσφέρουμε δωρεάν εκπαίδευση και βίντεο tutorials που θα διασφαλίσουν ;oτι θα μπορείτε να την διαχειρίζεστε με άνεση

Προτεινόμενες υπηρεσίες μαζί με την Κατασκευή WordPress Ιστοσελίδων