Διαχείριση Social Media & Διαφήμιση στα Social Media

H διαχείριση εταιρικών λογαριασμών στα Social Media, αλλά και η προώθηση εταιρειών στα Social Media με διαφημίσεις είναι αυτό που ονομάζουμε με μια φράση Social Media Marketing. 

Τα τελευταία χρόνια, τα Social Media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και τα χρησιμοποιούμε όχι μόνο για επικοινωνία με φίλους αλλά και για την ψυχαγωγία μας, την ενημέρωση μας ακόμα και την εκπαίδευση. Έχουν δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, που είναι ενεργοί πολλές ώρες κάθε μέρα. Αυτό είναι κάτι που φυσικά το γνωρίζουν και το εκμεταλλεύονται πάρα πολλές εταιρείες, μικρές και μεγάλες, για να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να έρθουν πιο κοντά με το κοινό τους, να διαφημιστούν και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους ή να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους και να ενισχύσουν το brand name τους.

 Και είναι αλήθεια ότι πολλές επιχειρήσεις τα έχουν καταφέρει καταπληκτικά. Ξοδεύοντας το ένα δέκατο του budget που θα χρειάζονταν για να διαφημιστούν στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, έχουν καταφέρει να κάνουν το brand τους γνωστό παντού και να αυξήσουν σημαντικά την κερδοφορία τους.

 Ενδιαφέρεστε και εσείς να αξιοποιήσετε τη δύναμη των Social Media προς όφελος της επιχείρησής σας; Στην iServices έχουμε εμπειρία στη διαχείριση λογαριασμών social media αλλά και στη δημιουργία διαφημίσεων στο Instagram, Facebok & Υοutube. Η εξειδικευμένη ομάδα μας από social media marketers και γραφίστες θα σας βοηθήσουν να προβάλετε το brand σας με τον καλύτερο τρόπο.

Διαχείριση Social Media Λογαριασμών - H μέθοδος μας

Social media

Η διαχείριση εταιρικών λογαριασμών Social Media είναι η υπηρεσία με την οποία αναλαμβάνουμε για σας: Να δημιουργούμε στοχευμένο περιεχόμενο (εικόνες με γραφιστικά, βίντεο, animation και άρθρα) για την εταιρεία σας και “να το ανεβάζουμε” στις σελίδες σας στο Facebook, Instagram & Linkedin κ.α.

Τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής:

?

Διαχείριση Social Media & Διαφήμιση - Social Media Marketing

Διαφήμιση Social Media - H μέθοδος μας

Η διαφήμιση στα Social Media (συνήθως Facebook & Instagram) είναι ένας από τους ταχύτερους, πιο εύκολους και άμεσους τρόπους να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να γίνετε γνωστοί σε μεγαλύτερο κοινό. Αυτό επιτυγχάνεται με στοχευμένες καμπάνιες στο Facebook και στο Instagram που προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας την σωστή στιγμή σε group ατόμων που μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτά.

 Τα βήματα που ακολουθούμε για προώθηση στα social media με διαφημίσεις, είναι τα εξής:

01

Αναλυτική συζήτηση με τον πελάτη για να κατανοήσουμε τους στόχους, την φιλοσοφία της επιχείρησης, το κοινό που στοχεύει και τον ανταγωνισμό

02

Έρευνα με πληρωμένα εργαλεία marketing για να συλλέξουμε περισσότερα στοιχεία για το κοινό, τι κάνει ο ανταγωνισμός, τις τάσεις τις αγορές και τις επιτυχημένες καμπάνιες από παρόμοια προϊόντα

03

Σχεδιάζουμε τα εικαστικά για τις καμπάνιες. Είτε αυτά είναι εικόνες είτε βίντεο σχεδιάζονται από επαγγελματία γραφίστα, ενώ το κείμενο γράφεται από εξειδικευμένο κειμενογράφο / digital marketer

04

Δημιουργούμε τις διαφημιστικές καμπάνιες στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

05

Παρακολουθούμε τις καμπάνιες και κάνουμε βελτιώσεις στο κοινό, στο budget και στα γραφιστικά ώστε να επιτύχουμε την βέλτιστη απόδοση και να αυξήσουμε την κερδοφορία του πελάτη

06

Στέλνουμε Report στον πελάτη για να γνωρίζει την απόδοση κάθε καμπάνιας και τα αποτελέσματα που έφερε με το budget που ξοδεύτηκε

Θέλετε να μάθετε τιμές για Διαχείριση ή/και διαφήμιση στα Social Media;

FAQ

Συχνές ερωτήσεις για την προώθηση στα Social Media

FAQ

Ναι! Υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση ότι επειδή όλοι έχουμε προσωπικούς λογαριασμούς στα social media, το να διαχειριστείς έναν εταιρικό λογαριασμό, να δημιουργήσεις περιεχόμενο και να “τρέξεις” διαφημίσεις είναι κάτι αρκετά απλό που μπορεί να κάνει σχεδόν ο καθένας. Αυτή η εντύπωση είναι εντελώς λάθος, καθώς χρειάζονται γνώσεις digital marketing, εμπειρία και πολύ έρευνα για να γίνει επιτυχημένη διαχείριση σε έναν εταιρικό λογαριασμό αλλά και σωστή δημιουργία διαφημίσεων, ειδικά τώρα που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Μεγάλες εταιρείες έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο εταιρικό τους προφίλ και έχουν χάσει χιλιάδες ευρώ επειδή ανέθεσαν την διαχείριση των λογαριασμών τους σε λάθος άτομο.

Το Instagram έχει αγοραστεί από το Facebook εδώ και αρκετά χρόνια. Έτσι, αν και είναι διαφορετικές πλατφόρμες μπορείς να δημιουργήσεις μια διαφημιστική καμπάνια ή μια χορηγούμενη διαφήμιση που να “τρέχει” και στις δύο πλατφόρμες. Φυσικά αν το επιθυμείς μπορείς να διαλέξεις μόνο ένα εκ των Facebook και Ιnstagram για να διαφημιστείς.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση για το σωστό budget χρειάζεστε για διαφήμιση στα social media. Αυτό εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησης, το πόσο κορεσμένη και ανταγωνιστική είναι η αγορά που απευθύνεστε και πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε για την προώθηση της εταιρείας σας ή συγκεκριμένου προϊόντος. Για να απαντήσουμε με ακρίβεια πρέπει να κάνουμε αναλυτική συζήτηση με τον πελάτη και να του προτείνουμε το ιδανικό budget για αυτόν. Και αυτό βέβαια επανεκτιμάται κατά τη διάρκεια της καμπάνιας. Aν ενδιαφέρεστε να μάθετε το budget που χρειάζεστε επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.

Το remarketing είναι μια πολύ αποδοτική μέθοδος διαφήμισης που ενίοτε μπορεί να γίνει και ενοχλητική αν δεν εκτελεστεί σωστά. Όλοι έχουμε επισκεφτεί κάποιο eshop και έχουμε κοιτάξει ένα προϊόν και τις επόμενες μέρες βλέπουμε παντού να μας κυνηγούν διαφημίσεις αυτού του προϊόντος. Ε, λοιπόν αυτό είναι το remarketing το οποίο μπορεί να γίνει και μέσω τον Social Media. Το remarketing είναι πολύ αποδοτικό σε πολλές περιπτώσεις, αφού κάποιος που έχει δει το προϊόν μας είναι σχεδόν σίγουρο ότι ενδιαφέρεται για αυτό, απλά κάποιοι ενδοιασμοί μπορεί να τον σταμάτησαν πριν προχωρήσει στην αγορά. Με την μέθοδο του remarketing του υπενθυμίζουμε το brand name και το προϊόν μας και έτσι τον οδηγούμε πιο κοντά στην αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος και όχι κάποιου ανταγωνιστικού.

Προτεινόμενες υπηρεσίες μαζί με την Προώθηση Social Media