Βίντεο εκπαίδευσης πελατών

Η iservices δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί μια σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο με σκοπό να έχετε διαθέσιμο έναν online οδηγό όποια ώρα και στιγμή μπορεί να τον χρειαστείτε.

iServices Tutorials

Tutorials

Σε αυτό το σύντομο βίντεο θα δείτε πως μπορείτε να κάνετε login (σύνδεση) στην wordpress ιστοσελίδα σας εύκολα και γρήγορα.

Δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα ή να επεξεργαστείτε μια υπάρχουσα σελίδα στο WordPress site σας.

Ο κειμενογράφος WP Bakery σας βοηθάει να επεξεργάζεστε περιεχόμενο σε ιστοσελίδας WordPress.

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε πως μπορείτε να διαχειρίζεστε το menu της ιστοσελίδας σας. Πως μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε μια σελίδα από το μενού, και πως μπορείτε να δημιουργήσετε υπομενού.

Σε αυτό το βίντεο θα μάθετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε πανεύκολα μια νέα κατηγορία στην WordPress ιστοσελίδας σας, πως μπορείτε να επεξεργαστείτε τις υπάρχουσες κατηγορίες και να δημιουργήσετε υποκατηγορίες.

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε κατηγορίες προϊόντων σε ένα Woocommerce eshop, εύκολα και γρήγορα.

Σε αυτό το βίντεο θα μάθετε τι είναι οι ιδιότητες προϊόντων και πως χρησιμεύουν για να ομαδοποιήσετε προϊόντα στο Woocommerce eShop σας.

Δείτε πως να φτιάχνετε σωστά το title tag και το description σε κάθε σελίδα του site σας, για να βελτιώσετε την απόδοση του στο SEO και στις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε σωστά ένα νέο άρθρο στο wordpress και πως μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα υπάρχον άρθρο στο site σας.