Skip to content
9 συνηθέστεροι Τύποι Ιστοσελίδων
Πίνακας περιεχομένων

9 συνηθέστεροι τύποι ιστοσελίδων και τι να επιλέξετε

Η παρουσία στο διαδίκτυο και η κατασκευή σύγχρονης ιστοσελίδας είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία, στην εποχή της πανδημίας και του 5G, για κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία. 

Ωστόσο, υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι ιστοσελίδων. Εάν λοιπόν ξεκινάτε τώρα την έρευνα μπορεί να νιώθετε αβεβαιότητα για το ποιος τύπος ιστοσελίδας είναι ο καλύτερος για να μετουσιώσει και να παρουσιάσει την επιχειρηματική σας ιδέα online. 

Μην ανησυχείτε καθόλου!

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε τα συνηθέστερα είδη ιστοσελίδων που συναντάμε στο διαδίκτυο και θα σας προτείνουμε πιο είναι το ιδανικό για εσάς με βάση την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. 

 Πάμε λοιπόν να δούμε τα βασικότερα είδη ιστοσελίδων.

Εταιρικές Ιστοσελίδες (Corporate/Business Websites)

Οι εταιρικές ιστοσελίδες παρουσίασης είναι μια από τις βασικότερες κατηγορίες ιστοσελίδων που συναντάμε στο διαδίκτυο. 

 Βασικό τους μέλημα είναι να παρουσιάσουν με καλαίσθητο και εντυπωσιακό τρόπο την φιλοσοφία και την ταυτότητα της εταιρίας αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Προσπαθούν να λύσουν απορίες που μπορεί να έχει ο χρήστης σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες και να δημιουργήσουν έναν εύκολο δίαυλο επικοινωνίας με την εταιρία. 

 Στις εταιρικές ιστοσελίδες πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το web design καθώς η αισθητική της ιστοσελίδας δημιουργεί στον επισκέπτη μια γενικότερη εντύπωση για την εταιρία (αν είναι μεγάλη ή μικρή, δυναμικά αναπτυσσόμενη, οργανωμένη, καινοτόμα, παραδοσιακή ή πιο μοντέρνα κλπ).

 Εξίσου σημαντικό για τις εταιρικές ιστοσελίδες είναι το πλούσιο περιεχόμενο και η προώθηση SEO ιστοσελίδας, καθώς βασικός τους στόχος είναι όσο γίνεται περισσότεροι χρήστες τους διαδικτύου να βρίσκουν το website της εταιρείας όταν ψάχνουν με λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με τις υπηρεσίες της και την τοποθεσία της. 

 Δεν γνωρίζετε τι είναι το SEO; διαβάστε τον οδηγό SEO για αρχάριους της iServices.

Πότε να επιλέξετε την κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας

Εάν έχετε ατομική επιχείρηση ή οποιασδήποτε μορφής εταιρία ή είστε στέλεχος εταιρείας με ευθύνη στο marketing και θέλετε να παρουσιάσετε την φιλοσοφία και τις υπηρεσίες της στο διαδίκτυο τότε αυτό το είδος ιστοσελίδας είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε. 

 Αλλά ακόμα και αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας που ασχολείται με συμβουλευτικές υπηρεσίες και θέλει να προσεγγίσει επιχειρήσεις και επαγγελματίες τότε πρέπει να επιλέξετε την εταιρική ιστοσελίδα. Στην ουσία η εταιρική ιστοσελίδα λειτουργεί σαν το online γραφείο σας. Πρέπει να είναι επαγγελματικά οργανωμένο και σε “κεντρική διαδικτυακή τοποθεσία” (με την βοήθεια του SEO και των Google Ads) ώστε να το βρίσκουν εύκολα οι εν δυνάμει πελάτες σας.

 Η iServices ειδικεύεται στην κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων με WordPress επιτυγχάνοντας την βέλτιστη αναλογία κόστους προς αποτέλεσμα, μοναδικό design και υψηλή απόδοση στις μηχανές αναζήτησης. 

 Πότε να μην διαλέξετε εταιρική ιστοσελίδα; Εάν θέλετε να πουλάτε προϊόντα απευθείας από το διαδίκτυο στους καταναλωτές τότε υπάρχει ένα καλύτερο είδος ιστοσελίδας, που θα το δούμε αμέσως μετά.  

Ηλεκτρονικά Καταστήματα (Eshop)

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα αποτελούν την ψηφιακή μορφή των φυσικών καταστημάτων (στο διαδίκτυο περιβάλλον). Μέσω αυτών μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας απευθείας στους καταναλωτές με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα σύγχρονα eshop έχουν κατηγορίες προϊόντων, φίλτρα για να βρίσκει ο καταναλωτής εύκολα αυτό που ψάχνει, νέες αφίξεις και προσφορές. 

 Τα eshop είναι εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και μάλιστα στην περίοδο της πανδημίας έχουν αποδειχθεί σωτήρια για πάρα πολλές επιχειρήσεις, οι οποίες όχι μόνο δεν σταμάτησαν να πουλάνε ακόμα και σε περιόδους καραντίνας, αλλά με σωστό διαδικτυακό μάρκετινγκ αύξησαν τα κέρδη τους σε σχέση με αυτά που κέρδιζαν από το φυσικό τους κατάστημα.

 Δεν είναι περίεργο που χιλιάδες νέοι επιχειρηματίες προσπαθούν να αυξήσουν το εισόδημά τους πουλώντας προϊόντα μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς να “ανοίξουν” φυσικό κατάστημα, καθώς τα κόστη για την δημιουργία και συντήρηση ενός eshop είναι σαφώς χαμηλότερα. Αντιστρόφως, το πιθανό κέρδος που μπορείς να βγάλεις όταν δεν σε περιορίζει μια συγκεκριμένη αγορά και τοποθεσία είναι πολύ μεγαλύτερο.

Πότε να επιλέξετε δημιουργία eshop.

Eάν έχετε φυσικό κατάστημα χονδρικής ή λιανικής τότε το eshop είναι η λύση για εσάς αφού μπορείτε να διευρύνετε το δυνητικό πελατολόγιό σας χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Αρκεί βέβαια να έχετε ανταγωνιστικές τιμές ή μοναδικά- μονοπωλιακού χαρακτήρα- προϊόντα. Αλλά και αν δεν έχετε φυσικό κατάστημα μπορείτε να δημιουργήσετε ηλεκτρονικό, για να πουλήσετε online οποιαδήποτε είδη προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στο διαδίκτυο (ηλεκτρικά είδη, ρούχα, βιβλία, παραφαρμακευτικά, καλλυντικά, παιχνίδια κ.α.). Ειδικά αν δεν έχετε μεγάλο κεφάλαιο και δυνατότητα υψηλού ρίσκου, η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μονόδρομος. 

Στην iServices κατασκευάζουμε σύγχρονα και λειτουργικά eShop με Woocommerce. Σκέφτεστε την κατασκευή eshop;  Διαβάστε εδώ για eshop και εφορία και τι χρειάζεται για την δημιουργία eshop

Ιστότοπος (Blog)

Οι ιστότοποι τύπου blog είναι website που βασίζονται στο γραπτό περιεχόμενο, όπως άρθρα και ειδήσεις και συνοδεύονται από εικόνες και βίντεο.

Οι ιστότοποι (blog) είναι ένα είδος ιστοσελίδας που ήταν εξαιρετικά δημοφιλές πριν από μερικά χρόνια αλλά πλέον δεν το συναντάμε τόσο συχνά “μόνο” του. Όχι ότι τα blog έχουν εξαφανιστεί σήμερα, απλά έχουν ενσωματωθεί σε όλων των ειδών τις ιστοσελίδες όπως στις εταιρικές ιστοσελίδες, στις προσωπικές ιστοσελίδες και τα eshop. Σχεδόν κάθε είδος σύγχρονης ιστοσελίδας μπορεί και είναι καλό, να περιλαμβάνει ενότητα blog με άρθρα και ειδήσεις (όπως το άρθρο που διαβάζετε τώρα, βρίσκετε στο blog της εταιρικής μας ιστοσελίδας). 

Πλέον ο τύπος ιστοσελίδας που θεωρούμε ως “blog” είναι κυρίως κάποιες πολιτικές ιστοσελίδες που βασίζονται και παρουσιάζουν απόψεις και άρθρα με υπογραφή του Χ πολιτικού ή της Ψ πολιτικής ομάδας, Βέβαια υπάρχουν αντιστοίχως και θεματικά blog με απόψεις και άρθρα επιστημόνων.

Πότε να επιλέξετε δημιουργία ιστότοπου (blog)

Η δημιουργία ενός ιστότοπου (blog) είναι το κατάλληλο είδος ιστοσελίδας για εσάς αν θέλετε να βασιστείτε κυρίως στο γραπτό περιεχόμενο, ανεβάζοντας άρθρα για μια συγκεκριμένη θεματολογία είτε για να παρουσιάζετε τις θέσεις ή τις απόψεις σας είτε για να ενισχύετε με αρθρογραφία την εταιρεία σας.

Εάν άλλο χαρακτηριστικό των blog είναι ότι επειδή δεν πουλάνε κάποια υπηρεσία ή κάποιο προϊόν, τα έσοδα τους, όταν έχουν αξιόλογη επισκεψιμότητα, βασίζονται κυρίως στις διαφημίσεις που φιλοξενούν στις σελίδες τους.

News Site ή Διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης

Τα news site είναι οι «εφημερίδες» και τα «περιοδικά» της Σύγχρονης διαδικτυακής εποχής. Σχετικά πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι από το σύνολο των πολιτών το 94% ενημερώνεται από το διαδίκτυο, το 67% από (ή και από) ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και το 25 % από (ή και από) έντυπα Μέσα. Τα news site είναι τα σύγχρονα πολυδιάστατα ενημερωτικά Μέσα, λειτουργούν online και έχουν το πλεονέκτημα της δυνατότητας τάχιστης και χαμηλού κόστους ενημέρωσης για ότι συμβαίνει. Το δεύτερο μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι οποιοσδήποτε μπορεί μπει σε ένα News site οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου και να βρίσκεται από υπολογιστή ή κινητή συσκευή. Από το 94% αντιλαμβάνεστε ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλή. 

Εκτός από τα πολυδιάστατα, πολυθεματικά ειδησεογραφικά site (portals) υπάρχουν και πολλών ειδών τοπικά ή θεματικά (για μαγειρική, ταξίδια, μόδα, αυτοκίνητα, αθλητισμό, στοίχημα, ταινίες, gaming, τεχνολογία, υγεία, μουσική) μερικές από τις πιο δημοφιλείς θεματικές κατηγορίες).

Επίσης πολλά News site λειτουργούν και web radio ή web tv χωρίς απαραίτητα να έχουν και συμβατικό ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό.

Πότε να επιλέξετε δημιουργία News Site

Η δημιουργία μιας ειδησεογραφικής ιστοσελίδας (γενικού χαρακτήρα ή τοπική ή θεματική) είναι το κατάλληλο είδος ιστοσελίδας για εσάς αν είστε ή θέλετε να γίνετε εκδότης media, αν είστε δημοσιογράφος ή ομάδα δημοσιογράφων και θέλετε να λειτουργήσετε ανεξάρτητα δημιουργώντας το δικό σας διαδικτυακό ΜΜΕ ή αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να έχετε παρέμβαση στα δρώμενα του τόπου σας.

Και τα news site στηρίζουν τα έσοδά τους κυρίως στις διαφημίσεις που φιλοξενούν στις σελίδες τους.

 

 

Custom Πλατφόρμες & Web Εφαρμογές

Η custom πλατφόρμες και οι web εφαρμογές αποτελούν ένα ιδιαίτερο είδος ιστοσελίδας καθώς δεν έχουν μια συγκεκριμένη μορφή και δομή και αυτό είναι κάτι που τις ξεχωρίζει. 

Εδώ εντάσσονται όλες οι ιστοσελίδες που έχουν αρκετά σύνθετες λειτουργίες και δεν μπορούν να μπουν σε κανένα από “τα καλούπια” των προηγούμενων κατηγοριών. Έτσι για να δημιουργηθούν web εφαρμογές πρέπει να γραφτεί custom κώδικας από web developer ή ομάδα web developers όταν πρόκειται για σύνθετα project.

Για παράδειγμα ιστοσελίδες όπως το Facebook, το Airbnb, το eFood, το Skroutz αποτελούν πολύ γνωστές custom πλατφόρμες (web ή και web – mobile εφαρμογές). 

Παρότι η δημιουργία μιας custom πλατφόρμας έχει αυξημένο κόστος σε σχέση με μια εταιρική ιστοσελίδα ή με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτό το είδος ιστοσελίδων έχει ραγδαία αύξηση. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότερες καινοτόμες επιχειρήσεις (τύπου startup) που στηρίζονται στην ανάπτυξη μέσω διαδικτύου χρειάζονται κάτι παραπάνω από μια απλή ιστοσελίδα παρουσίασης και καταφεύγουν στην δημιουργία custom πλατφόρμας. 

Εκτός αυτού web εφαρμογές δημιουργούνται custom για εξειδικευμένες ενδοεταιρικές λειτουργίες. Πολλές εταιρείες λειτουργούν, όλων των μεγεθών, έχουν εκσυγχρονίσει την λειτουργία τους και την αυτόματη διασύνδεση τμημάτων, υπηρεσιών, μονάδων παραγωγής και πωλητών με custom δημιουργία web εφαρμογής, στα μέτρα τους.

Πότε να επιλέξετε δημιουργία custom web εφαρμογής

Εάν πιστεύετε ότι έχετε κάποια καινοτόμα ιδέα που μπορεί να σας αποφέρει σημαντικά έσοδα και να λύσει ή να βελτιστοποιήσει κάποιο “πρόβλημα” της αγοράς, τότε βρήκατε το σωστό είδος δικτυακού τόπου. 

Μπορεί να δημιουργήσετε το επόμενο skroutz, το επόμενο car.gr ή το επόμενο cinobo (για να αναφέρουμε και κάποια ελληνικά success stories).

Ή αν η εταιρεία σας επιθυμεί να εκσυγχρονίσει τις λειτουργίες ή τμήμα των λειτουργιών και δραστηριοτήτων της μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος ή και εξασφαλίζοντας έλεγχο λειτουργιών εξ αποστάσεως.

Πρέπει ωστόσο να είστε προετοιμασμένος να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Το κόστος για μια web εφαρμογή δεν είναι αποτρεπτικό αλλά είναι σίγουρα είναι πολλαπλάσιο από εκείνο μιας απλής ιστοσελίδας παρουσίασης. 

Στην iServices μπορούμε να μετατρέψουμε κάθε ιδέα  ή κάθε ανάγκη σας σε custom web και mobile εφαρμογή ή online πλατφόρμα. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί σας για να συζητήσουμε την ιδέα σας.

Portfolios 

Τα portfolios αποτελούν ένα απλό είδος ιστοσελίδας που στοχεύει να δείξει τα έργα, το πελατολόγιο και την δουλειά (συνήθως) ενός ελεύθερου επαγγελματία ή μιας εταιρείας. Πολλές φορές ένα portfolio αποτελεί και ένα είδος online βιογραφικού με πιο εντυπωσιακά στοιχεία – αποδεικτικά του έργου σας. 

Τα portfolios στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στις εικόνες (photo gallery) και στα βίντεο και σε δευτερεύοντα βαθμό στα κείμενα. 

Πότε να επιλέξετε δημιουργία portfolio 

Τα porfolio αποτελούν δημοφιλές είδος ιστοσελίδας για graphic και web designers, web developers, marketers αλλά και καλλιτέχνες όπως ζωγράφους, γλύπτες και tattoo artists. Φυσικά είναι κατάλληλα και για μία τεχνική εταιρεία, ένα διακοσμητή, ένα αρχιτεκτονικό γραφείο κλπ.

Εάν εργάζεστε στον καλλιτεχνικό κλάδο ή στις κατασκευές, ένα καλαίσθητο online portfolio μπορεί να έχει μόνο θετικό αντίκτυπο στην καριέρα σας, καθώς θα βοηθήσει να σας βρει ευκολότερα περισσότερος κόσμος που μπορεί να μετατραπεί με πιθανό πελατειακό κοινό. 

Η δημιουργία portfolio αποτελεί και μια καλή λύση για νέα άτομα στην αγορά εργασίας που θέλουν να δείξουν με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο σε πιθανούς εργοδότες και πελάτες τα skills τους αλλά και project στα οποία έχουν δουλέψει. 

Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων και Αpartments (Hotel Websites) 

Οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων αποτελούν απλές ιστοσελίδες παρουσίασης αλλά έχουν μερικές ιδιαιτερότητες που τις ξεχωρίζουν.  

Καταρχήν, στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στις εικόνες και σε photo gallery καθώς είναι υψίστης σημασίας ο επισκέπτης να δει και να “πειστεί” από τα δωμάτια, τις εγκαταστάσεις και την τοποθεσία του ξενοδοχείου. Φυσικά οι εικόνες και τα βίντεο πρέπει να συνοδεύονται και από καλογραμμένα κείμενα που θα “ανεβάσουν” την ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης και θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα της μονάδας. 

Επίσης οι σύγχρονες ιστοσελίδες ξενοδοχείων και apartments έχουν booking engine (μηχανή κρατήσεων) έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να κάνει απευθείας κράτηση μέσω της ιστοσελίδας. Και αν τα καταλύματα της ξενοδοχειακής μονάδας βρίσκονται και σε πολλούς άλλους online travel agents (booking.com, expedia κ.α.) τότε οι ιστοσελίδα θα πρέπει να συνδέεται και με channel manager για πιο εύκολη και γρήγορη διαχείριση των κρατήσεων και για αποτροπή κινδύνου διπλοκρατήσεων.

Πότε να επιλέξετε δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Εδώ η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Εάν έχετε μεγάλη ή μικρή ξενοδοχειακή μονάδα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, villas, ή οποιουδήποτε τύπου καταλύματα αυτό είναι το είδος ιστοσελίδας για εσάς. 

Ακόμη και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων (rent a car), ενοικιάσεις σκαφών, τουριστικά γραφεία κ.α. συνήθως ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία με τις ιστοσελίδες ξενοδοχείων γιατί χρειάζονται μηχανή κρατήσεων.  

Εάν ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με booking engine και channel manager ή για mobile εφαρμογή για την τουριστική σας επιχείρηση μπείτε στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα της iServices https://istoselidesxenodoxeion.gr/, δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

Ιστοσελίδες Οnline Εκπαίδευσης (Εducational/E-learning Websites) 

Οι ιστοσελίδες εκπαίδευσης εξ αποστάσεως ή αλλιώς ιστοσελίδες e-learning (όταν πρόκειται για εκπαίδευση εξ αποστάσεως, έχουν με τη σειρά τους και αυτές αρκετές ιδιαιτερότητες που τις ξεχωρίζουν από τα απλά sites. 

Η βασική ειδοποιός διαφορά είναι ότι συνδέονται με πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης έτσι ώστε να μπορούν οι επισκέπτες (συνήθως μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευόμενοι εργαζόμενοι) να παρακολουθούν live και on demand μαθήματα και σεμινάρια, να μελετούν σε σύγχρονο – ασφαλές cloud περιβάλλον το εκπαιδευτικό υλικό, να λύνουν εξ αποστάσεως ασκήσεις και διαγωνίσματα. 

Οι πλατφόρμες ασύγχρονης εκπαίδευσης (όπως η Moodle) είναι πλατφόρμες LMS στις οποίες μπορούν καθηγητές ή εκπαιδευτές να ανεβάζουν μαθήματα ή σεμινάρια, ασκήσεις, διαγωνίσματα και είδους εκπαιδευτικό υλικό το οποίο ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί και να “λύνει” on demand. 

Οι πλατφόρμες σύγχρονης εκπαίδευσης από την άλλη είναι (όπως το Zoom και η πλατφόρμα Webinars της iServices) είναι πλατφόρμες στις οποίες μπορούν να πραγματοποιούνται live μαθήματα, σεμινάρια και meetings. Υποκαθιστούν δηλαδή την αίθουσα διδασκαλίας 

Αυτές οι δύο πλατφόρμες μπορούν να συνδυαστούν και μαζί με μια elearning ιστοσελίδα και να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα τηλεκατάρτισης με online αγορά μαθημάτων, live μαθήματα και μελέτη on demand εκπαιδευτικού υλικού.

Πότε να επιλέξετε δημιουργία ιστοσελίδας online εκπαίδευσης (elearning website)

Εάν έχετε φροντιστήριο, ΙΕΚ, ΚΔΒΜ, προσφέρετε σεμινάρια οποιαδήποτε τύπου, μαθήματα σε ελεύθερους επαγγελματίες και πιστοποιήσεις η e-learning ιστοσελίδα είναι αυτή που χρειάζεστε. 

Ιστοσελίδες e-learning χρειάζονται και αρκετές μεγάλες εταιρίες που θέλουν να τις χρησιμοποιούν για εσωτερική εκπαίδευση και αξιολόγηση του προσωπικού τους, σεμινάρια και τηλεδιασκέψεις. 

Η iServices προσφέρει ιστοσελίδες elearning με ολοκληρωμένο σύστημα τηλεκατάρτισης αλλά και ξεχωριστές πλατφόρμες ασύγχρονης και σύγχρονης εκπαίδευσης. Mπείτε στην ειδική ιστοσελίδα μας https://elearning-is.gr/ για εκπαιδευτικά site και δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. 

Wiki Ιστοσελίδες & Forums

Οι ιστοσελίδες τύπου wiki είναι sites που λειτουργούν ως τράπεζες δεδομένων και πληροφοριών και έχουν την ιδιαιτερότητα ότι ο καθένας μπορεί να γράψει και να προσθέσει περιεχόμενο σε αυτές (κάποιες φορές πρέπει να πληροί κάποια κριτήρια για να γίνει editor). 

Κάποιες πολύ γνωστές ιστοσελίδες τύπου wiki είναι η wikipedia, το wikihow και το genius στις οποίες ο καθένας μπορεί να κάνει έναν λογαριασμό και να προσθέσει πληροφορίες για κάποιο θέμα που γνωρίζει. 

Τα forums είναι μια άλλη γνωστή κατηγορία ιστοσελίδας που μοιάζει με ιστοσελίδες wiki, καθώς ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος και να γράψει σχόλια και περιεχόμενο. Τα forums ουσιαστικά αποτελούν online κοινότητες που συνήθως περιστρέφονται γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα ή πρόσωπο.  

Τα forums ήταν εξαιρετικά δημοφιλή πριν κάποια χρόνια. Σήμερα τα περισσότερα έχουν χάσει την δημοτικότητα τους αλλά ακόμα υπάρχουν κάποια πολύ γνωστά όπως το reddit, το quora και το discord. 

Πότε να επιλέξετε δημιουργία forums και wiki ιστοσελίδας

Εάν θέλετε να ιδρύσετε μια (ή πολλές) online κοινότητες ή να φτιάξετε μια τράπεζα δεδομένων με συμμετοχή και βοήθεια και άλλων χρηστών του διαδικτύου τότε αυτό το είδος είναι για εσάς.

Η αλήθεια είναι ότι αν κάνετε μια ερεύνα online μπορείτε να βρείτε online κοινότητες και πληροφορίες σχεδόν για τα πάντα. Για αυτό συνιστούμε να πρώτα να ψάξετε στο διαδίκτυο πριν αποφασίσετε να δημιουργήσετε τέτοιου είδους ιστοσελίδα. 

Στην iServices έχουμε εμπειρία 12 χρόνων και μπορούμε να κατασκευάσουμε όλα τα παραπάνω είδη ιστοσελίδων αλλά και πολλά ακόμη που δεν αναφέρονται σε αυτή την λίστα όπως: κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων, ιστοσελίδες entertainment (web tv και web radio), απλές προσωπικές ιστοσελίδες αλλά και εξολοκλήρου custom websites. 

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε την ιδέα σας και να σας δώσουμε συγκεκριμένη προσφορά. 

 

Αύξηση online πωλήσεων και traffic;
Αύξηση online πωλήσεων και traffic;

Μπορείτε να αυξήσετε τις online πωλήσεις και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας άμεσα!

 Θέλετε να μάθετε πως?

Δείτε περισσότερα άρθρα μας
[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας