Skip to content
Εφαρμογή για ξενοδοχεία: πως θα απογειώσει τις κρατήσεις σας
Πίνακας περιεχομένων

Εφαρμογή για ξενοδοχεία: πως θα απογειώσει τις κρατήσεις σας

Στην εποχή που διανύουμε, οι πελάτες αναμένουν να έχουν όσο το δυνατόν πιο εύκολη και άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες – υπηρεσίες χρειάζονται. Μια custom εφαρμογή για το ξενοδοχείο σας θα ικανοποιήσει αυτήν ακριβώς την ανάγκη τους καθιστώντας την ως ένα απίστευτα χρήσιμο εργαλείο. Επίσης ένα mobile app θα ξεχωρίσει το ξενοδοχείο σας έναντι του ανταγωνισμού.
Ακολουθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορεί ένα mobile / web app να ωφελήσει το δικό σας ξενοδοχείο.

Βελτίωση των λειτουργιών

Ένα custom app θα βελτιώσει αισθητά τον τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου σας. Για παράδειγμα, θα δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες σας, να κάνουν check in και check out μέσω αυτής της εφαρογμής, να ζητήσουν υπηρεσίες δωματίου, να σας ενημερώσουν για έξτρα υπηρεσίες που επιθυμούν, όπως πχ. η παραλαβή τους από το αεροδρόμιο, vegan μενού, συμμετοχή σε οργανωμένη εκδρομή, ενοικίαση αυτοκινήτου και πολλές άλλες υπηρεσίες.
Αυτό θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους αναμονής για το check in – out, θα βελτιώσει την ικανοποίηση των πελατών και θα επιτρέψει στο προσωπικό σας να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε άλλου είδους εργασίες.

Παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών

Μια εφαρμογή βασισμένη στις ανάγκες των επισκεπτών σας, θα προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες σας, όπως για παράδειγμα προσφορές για τα αγαπημένα τους εστιατόρια, καταστήματα και αξιοθέατα. Μπορεί επίσης να προτείνει πακέτα διακοπών και προσφορές ειδικά σχεδιασμένα για τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.
Με αυτό τον τρόπο, θα αυξηθεί η πιθανότητα να επιλέξουν μελλοντικά, ξανά το κατάλυμά σας και θα αυξηθούν τα έσοδά σας από τον κάθε επισκέπτη που έχει επιλέξει να διαμείνει στο χώρο σας.

Υπηρεσίες iServices που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Κατασκευή Mobile Αpplication
Δημιουργία Ιστοσελίδας
Διαφήμιση Google Ads Θεσσαλονίκη

Βελτιωμένη Ανάλυση δεδομένων

Έχοντας στη διάθεσή σας μια δική σας εφαρμογή μπορείτε να μάθετε πολλές πληροφορίες για τις προτιμήσεις των πελατών σας, τις αγορές που προτιμούν να κάνουν και τα ενδιαφέροντά τους. Συλλέγοντας και αναλύοντας τα δεδομένα θα κατανοήσετε καλύτερα τις προτιμήσεις και τις συνήθειες των πελατών σας κι έτσι θα μπορείτε να προσφέρετε καλύτερες εξατομικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.
Επίσης, η ανάλυση δεδομένων θα βοηθήσει στην ανάπτυξη πιο αποτελεσματικών μάρκετινγκ καμπανιών, αυξάνοντας τόσο την ανταγωνιστικότητα του ξενοδοχείου σας στην αγορά όσο και τους πελάτες σας. Επιπλέον, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση του ξενοδοχείου σας και να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων για τη βελτίωση της απόδοσης σας.

Διαβάστε τα άρθρα μας:
1. Πως να αυξήσω τις κρατήσεις του ξενοδοχείου μου
2. Τουριστικό Digital Marketing

Ευκολότερες & πιο γρήγορες διαδικασίες

Ένα custom application για το ξενοδοχείο σας, θα βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε. Θα κάνει πολλές διαδικασίες ευκολότερες με αποτέλεσμα να μένουν πιο ευχαριστημένοι οι πελάτες που σας έχουν επιλέξει. Για παράδειγμα, θα είναι πολύ πιο εύκολη η διαχείριση της κράτησης δωματίων, η διαχείριση των κρατήσεων για τα εστιατόρια, τις υπηρεσίες σπα και άλλες εγκαταστάσεις, θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής των υπηρεσιών αυτών μέσω της εφαρμογής και η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του ξενοδοχείου σας θα γίνεται αυτόματα. Όλες αυτές οι διευκολύνσεις θα οδηγήσουν σε μια πιο ομαλή λειτουργία του ξενοδοχείου σας και σε μείωση των λαθών, των καθυστερήσεων και κατ’ επέκταση των εξόδων.

Αυξημένα έσοδα και κέρδη

Με την άμεση αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας, την καλύτερη διαχείριση κρατήσεων δωματίων – υπηρεσιών και με τη λήψη αποφάσεων σύμφωνα με την ανάλυση δεδομένων, μπορείτε να αυξήσετε άμεσα τα κέρδη του ξενοδοχείου σας.
Επιπλέον, όπως ήδη αναφέραμε βελτιστοποιώντας τις λειτουργίες σας και μειώνοντας τα σφάλματα και τις καθυστερήσεις θα μειωθούν και τα έξοδά σας, οπότε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Με την υλοποίηση μιας εξατομικευμένης εφαρμογής αποκλειστικά για το ξενοδοχείο σας, θα αποκτήσετε σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Θα είστε ένα από τα λίγα καταλύματα που προσφέρουν μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία στους πελάτες τους, με αποτέλεσμα να ξεχωρίσετε από πολλά άλλα ξενοδοχεία που δεν αξιοποιούν αυτήν την τεχνολογία.

Δημιουργώντας μια custom εφαρμογή βάσει των αναγκών του ξενοδοχείου σας, θα αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα της επιχείρησης, ο προγραμματισμός θα είναι εύκολη υπόθεση, οι πελάτες σας θα είναι ευχαριστημένοι και φυσικά όλα αυτά θα οδηγήσουν στην αύξηση του κύρους αλλά και των εσόδων του ξενοδοχείου σας.

Αύξηση online πωλήσεων και traffic;
Αύξηση online πωλήσεων και traffic;

Μπορείτε να αυξήσετε τις online πωλήσεις και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας άμεσα!

Θέλετε να μάθετε πως?

Δείτε περισσότερα άρθρα μας
Iservices
[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας