Skip to content
Πως η ανακατασκευή ιστοσελίδας θα αναγεννήσει την επιχείρηση σας
Πίνακας περιεχομένων

Ανακατασκευή Ιστοσελίδας: Πως θα αναγεννήσει την εταιρία σας

Η ιστοσελίδα ή το e-shop σας είναι ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησής σας. Είναι το πρώτο σημείο επαφής με τους πελάτες σας και συνήθως η πρώτη εντύπωση που δημιουργείται για το brand σας εξαρτάται από το site σας. 

Αν η ιστοσελίδα ή το e-shop σας είναι παλιό, κακής αισθητικής ή δύσκολο στην πλοήγηση, θα έχει αρνητική επίδραση στην επιχείρησή σας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το site σας παραμένει ενημερωμένο, λειτουργικό και σύγχρονο.

Ακολουθούν μερικοί από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η ανακατασκευή της ιστοσελίδας ή του e-shop σας είναι εξαιρετικά σημαντική για την συνολική αναβάθμιση της επιχείρησης σας.

 

Παραμένετε ενημερωμένοι με τις τρέχουσες τάσεις σχεδίασης (web design)

Οι τάσεις σχεδίασης εξελίσσονται συνεχώς και αυτό που θεωρούνταν μοντέρνο πριν από μερικά χρόνια μπορεί σήμερα να θεωρείται παλιακό. Προφανώς, δεν γίνεται να αλλάζετε κάθε χρόνο το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας για να την κάνετε μοντέρνα, ωστόσο πρέπει να μην επιτρέψετε να φανεί ξεπερασμένη και κακοδιατηρημένη, όπως δεν θα αφήνατε και ένα φυσικό κατάστημα ή το γραφείο σας να δείχνει παλιό.

Είναι σημαντικό να παραμείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις σχεδίασης για να διασφαλίσετε ότι η ιστοσελίδα ή το e-shop σας έχει σύγχρονο, φρέσκο και ελκυστικό σχεδιασμό που τραβάει την προσοχή των πελατών σας. 

Η ενημέρωση της ιστοσελίδας σας με τις τελευταίες τάσεις σχεδίασης θα βελτιώσει το brand name σας, θα καθιερώσει μια πιο επαγγελματική εικόνα της επιχείρησής σας και θα αυξήσει την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

 

Σας ενδιαφέρει το Web Design; Μάθετε εδώ τι είναι το UI & το UX Design

 

Καλύτερη εμπειρία χρήστη

Η εμπειρία του χρήστη είναι ένας πολύ κρίσιμος παράγοντας στην επιτυχία της ιστοσελίδας ή του e-shop σας. Αν οι πελάτες σας δεν μπορούν να βρουν εύκολα τις πληροφορίες που ψάχνουν ή αν η ιστοσελίδα είναι αργή ή δύσκολη στην πλοήγηση, τότε μπορεί να χάνετε συνεχώς πελάτες.

Μια καλή σχεδίαση ιστοσελίδας μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη και να κάνει την περιήγηση στην ιστοσελίδα σας πιο εύκολη και απολαυστική. Έτσι, θα πετύχετε μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής των χρηστών στην ιστοσελίδα σας, αυξημένες πιθανότητες επιστροφής στο site σας και αυξημένες πιθανότητες επικοινωνίας πελατών ή πωλήσεις στο eshop σας.

Βελτιώνεται το SEO της ιστοσελίδας σας

Η βελτίωση του SEO (Search Engine Optimization) είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο εάν έχει περάσει καιρός από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας πρέπει άμεσα να προγραμματίσετε τον επανασχεδιασμό της. 

Ένας σωστός σχεδιασμός ιστοσελίδας θα τη βοηθήσει να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, όπως είναι η Google.

Με την ανακατασκευή μπορείτε να στοχεύσετε τη δημιουργία μιας σωστότερα δομημένης ιστοσελίδας. Αυτή η κίνηση, θα βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο οι μηχανές αναζήτησης διαβάζουν και κατανοούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, βελτιώνοντας έτσι, τις πιθανότητες να εμφανιστεί ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

 Βρείτε εδώ τον Οδηγό SEO για το 2023.

Υπηρεσίες iServices που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Δημιουργία Ιστοσελίδας
Προώθηση SEO Ιστοσελίδας
Κατασκευή e-shop Θεσσαλονίκη

Θα είναι ενημερωμένη με τις νέες τεχνολογίες

Ο ψηφιακός κόσμος αλλάζει συνεχώς και οι τάσεις σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Ο επανασχεδιασμός θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να παραμείνει ενημερωμένη με τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες.

Για παράδειγμα, τα τελευταία χρόνια οι χρήστες χρησιμοποιούν κατά μεγάλη πλειοψηφία τα κινητά τους για να κάνουν την έρευνα τους στο διαδίκτυο. Συχνά, site που δημιουργήθηκαν πριν χρόνια δεν είναι προσαρμοσμένα για όλες τις οθόνες, με αποτέλεσμα σήμερα να χάνουν πάρα πολλούς πελάτες. 

Ακόμα μια τάση που γίνεται όλο και πιο ισχυρή είναι τα animations και τα βίντεο. Πλέον, τα εργαλεία που έχουμε διαθέσιμα είναι σαφώς εξελιγμένα σε σχέση με το παρελθόν, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δημιουργούμε εντυπωσιακά site με κίνηση και αλληλεπίδραση με τον χρήστη.

Ενημερωθείτε στα άρθρα μας για το Video Marketing και τα Εργαλεία Marketing που προτείνουμε.

 

Βελτιώνεται η αναγνωρισιμότητα του brand σας

Η ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας θα βελτιώσει την αναγνωρισιμότητα του brand σας στο διαδίκτυο. Ένα σχεδιασμός που είναι συνεπής με το brand σας, με τα χρώματα και το λογότυπο της επιχείρησής σας, θα βοηθήσει τους χρήστες να αναγνωρίσουν την εταιρεία σας και να την θυμούνται ευκολότερα.

Αυτό θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και στη δημιουργία μιας ισχυρότερης παρουσίας στο διαδίκτυο. Επιπλέον, ένας καλός σχεδιασμός ιστοσελίδας θα βοηθήσει να διαφοροποιήσετε την επιχείρησή σας από τους ανταγωνιστές σας και να ξεχωρίσετε στον ανταγωνιστικό κόσμο του διαδικτύου.

 

Προσπεράστε τον ανταγωνισμό σας

Ο ανταγωνισμός στον ψηφιακό κόσμο είναι έντονος και είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η ιστοσελίδα ή το e-shop σας παραμένει μπροστά από τον ανταγωνσιμό. Ένας ανασχεδιασμός μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να έχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήστη, βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματα αναζήτησης και ευθυγραμμίζοντας την παρουσία σας στο διαδίκτυο με την εικόνα του brand σας.

Συνοπτικά, ο ανασχεδιασμός μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop είναι απαραίτητος για οποιαδήποτε επιχείρηση που θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική και να παρέχει μια ικανοποιητική εμπειρία στους πελάτες της. Παραμένοντας ενήμεροι με τις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού, βελτιώνοντας την εμπειρία των χρηστών, ενισχύοντας την εικόνα της επωνυμίας σας και αυξάνοντας το SEO, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα γνωρίσει την επιτυχία που τις αρμόζει. 

Αύξηση online πωλήσεων και traffic;
Αύξηση online πωλήσεων και traffic;

Μπορείτε να αυξήσετε τις online πωλήσεις και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας άμεσα!

Θέλετε να μάθετε πως?

Δείτε περισσότερα άρθρα μας
Iservices
[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας