Skip to content
Video Marketing στρατηγική & είδη βίντεο
Πίνακας περιεχομένων

Στρατηγική Video Marketing & τα είδη βίντεο που απογειώνουν την αναγνωρισιμότητα

Οι καταναλωτές που βρίσκονται στο διαδίκτυο κατακλύζονται καθημερινά από ζωντανές μεταδόσεις, διαδραστικά βίντεο 360°, επαυξημένη πραγματικότητα και πολλά άλλα. Στην εποχή που διανύουμε αν μια επιχείρηση δεν στραφεί προς το video marketing, είναι πιθανό να μείνει πίσω από τους ανταγωνιστές της.
Το video marketing συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων αλλά και της αφοσίωσης στα ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια, στην προσέλκυση νέου καταναλωτικού κοινού και στην αποτελεσματική εκπαίδευση.
Με αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε τις λεπτομέρειες του βίντεο μάρκετινγκ, θα μάθετε να ξεχωρίζετε ποιος τύπος βίντεο αρμόζει στη δική σας επιχείρηση, πως θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του video marketing και φυσικά ποια στοιχεία είναι απαραίτητα για να σχεδιάσετε την πιο αποτελεσματική στρατηγική video marketing .
Ξεκινήστε την ανάγνωση παρακάτω για να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε!

Γιατί το Video Marketing είναι τόσο σημαντικό;

Το βίντεο μάρκετινγκ γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Όσο εξελίσσεται η τεχνολογία στην τόσο περισσότερα εργαλεία κυκλοφορούν τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούνται από τον καθένα και κάνουν την παραγωγή και επεξεργασία βίντεο, παιχνιδάκι.
Εκτός από την εύκολη παραγωγή και επεξεργασία βιντεο, ένας ακόμα λόγος που το video marketing κυριαρχεί, είναι η άνοδος των smartphone που έκανε την παρακολούθηση βίντεο πιο συχνή από ποτέ. Όλοι πλέον έχουν ένα smartphone στην τσέπη τους και γρήγορο wifi και έτσι μπορούν να καταναλώσουν βίντεο περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε.
Επίσης, η πανδημία αύξησε κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή των χρηστών στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα το κοινό να ξοδεύει κατά μέσο όρο 19 ώρες την εβδομάδα παρακολουθώντας βίντεο στο διαδίκτυο.
Η αποφυγή του μάρκετινγκ με βίντεο δεν αποτελεί πλέον επιλογή για επώνυμα brand που θέλουν να ξεχωρίζουν.

To video marketing αυξάνει την αφοσίωση στα Social Media

Το βίντεο είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής τύπος περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συμβάλλει στην αύξηση της αφοσίωσης (περισσότερο ακόλουθοι, επαναλαμβανόμενες προβολές μιας δημοσίευσης από ένα χρήστη κλπ.) Μάθετε για τα facebook metrics εδώ.
Πλατφόρμες όπως το YouTube και το TikTok ανέκαθεν αφορούσαν το βίντεο. Πλατφόρμες όπως το Instagram και το Facebook πλέον, εστιάζουν κι αυτά στο βίντεο.

Το βίντεο μάρκετινγκ βελτιώνει το SEO και ενισχύει τις μετατροπές και τις πωλήσεις

Οι ιστότοποι βλέπουν μια αύξηση στις μηχανές αναζήτησης όταν προσθέτουν βίντεο. Αυτό συμβαίνει επειδή (συνήθως) αυξάνεται η ποιότητα του περιεχομένου του ιστότοπου και κατ’ επέκταση ο χρόνος που αφιερώνουν οι επισκέπτες στη σελίδα.
Πολλοί επαγγελματίες λένε ότι το κόστος απόκτησης νέων πελατών έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού. Ταυτόχρονα όμως, οι marketers λένε ότι το βίντεο είναι το βασικό εργαλείο που τους βοηθά να αποκτήσουν περισσότερους δυνητικούς πελάτες.
Εμπιστευτείτε την iservices για τη Διαχείριση & Διαφήμιση Social Media

Το video marketing είναι εξαιρετικό για εκπαίδευση και την αίσθηση εμπιστοσύνης

Εάν η επιχείρησή σας παρέχει κάποιο είδος υποστήριξης / εκπαίδευσης πελατών, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο εργαλείο από το video marketing.
Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους το βίντεο μπορεί να δημιουργήσει μια πιο εμπεριστατωμένη, εξατομικευμένη εμπειρία υποστήριξης πελατών:

  • Δημιουργία εκπαιδευτικών βίντεο που ενημερώνουν τους πελάτες σας και περιλαμβάνουν τις συχνότερες ερωτήσεις που σας κάνουν.
  • Δημιουργία βίντεο που δείχνουν την ομάδα σας, τον τρόπο που δουλεύετε και το πως κατασκευάζεται τα προϊόντα σας ή τον τρόπο που παρέχετε τις υπηρεσίες σας.
  • Υποστήριξη βιντεοκλήσεων για εξυπηρέτηση πελατών.
  • Δημιουργία βίντεο με ιστορίες πελατών όπου αναφέρονται στη συνεργασία σας.

Το βίντεο είναι ιδανικό για επιχειρήσεις σχεδόν οποιουδήποτε μεγέθους και προϋπολογισμού. Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από μια σταθερή στρατηγική βίντεο μάρκετινγκ.

Πως να δημιουργήσω μια video marketing στρατηγική

Το επιτυχημένο video marketing προϋποθέτει μια οργανωμένη στρατηγική η οποία θα σας καθοδηγεί από την αρχή έως την ολοκλήρωση της καμπάνιας σας.
Ακολουθούν μερικά βασικά βήματα που είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε από νωρίς. Απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις θα καταλήξετε σε σημαντικά συμπεράσματα για τα βίντεό σας.

Ξεκινήστε με το κοινό σας

Ήρθε η ώρα να καταλάβετε ποιο είναι το κοινό σας. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα. Αν δημιουργήσετε ένα βίντεο χωρίς συγκεκριμένο κοινό στο μυαλό σας, είναι πολύ πιθανό να αποτύχει η στρατηγική σας. Και πως ξέρετε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας;
Το κλειδί είναι να αναπτύξετε την προσωπικότητα του αγοραστή σας. Προφανώς, τα άτομα που θέλετε να αγοράσουν το προϊόν σας είναι και τα άτομα που θέλετε να προσεγγίσετε με το βίντεό σας.
Με το σχεδιασμό της περσόνας του αγοραστή σας, θα γνωρίζετε ακριβώς ποιο είναι το κοινό-στόχος σας. Για να ολοκληρώσετε τον προσδιορισμό της περσόνας του αγοράστη σας, απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει τα εξής:

  1. Σε ποιον απευθύνεται το προϊόν ή η υπηρεσία σας (πιθανό ηλικιακό εύρος, περιοχή κατοικίας, οικονομική ευχέρεια, οικογενειακή κατάσταση κα.)
  2. Ποιος είναι ο σκοπός του βίντεο σας (στοχεύετε στην αναγνωρισιμότητα δηλαδή, στόχος σας είναι να προσελκύσετε νέους πελάτες που δε σας γνωρίζουν ακόμα, η υπενθύμιση σε κάποιους παλαιότερους πελάτες ποιες υπηρεσίες προσφέρετε, η ανακοίνωση ότι υπάρχει κάποια νέα προσφορά κλπ.)
  3. Πού βρίσκεται το κοινό-στόχος σας, δηλαδή σε ποια μέσα μπορείτε να τους βρείτε (είναι χρήστες του facebook, παρακολουθούν βιντεάκια στο youtube, μήπως υπάρχει κάποια ηλεκτρονική εφημερίδα ή ομάδα στο facebook που μπορείτε να τους βρείτε μαζεμένους)

Με αυτές τις τρεις ερωτήσεις – απαντήσεις, θα ξέρετε όχι μόνο ποιο είναι το κοινό-στόχος σας, αλλά και πώς να το προσεγγίσετε (ύφος ομιλίας, φύλο – ηλικία ηθοποιών, χώρος όπου θα γυριστούν οι σκηνές κλπ. εάν γυρίσετε διαφήμιση).

Ποια είναι η ιστορία σας – σενάριο

Το να αποφασίσετε ποια ιστορία θέλετε να αφηγηθεί το βίντεό σας, μπορεί να αποδειχθεί το πιο διασκεδαστικό και ταυτόχρονα το πιο δύσκολο κομμάτι. Το βασικό πλαίσιο της ιστορίας σας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα 4 ακόλουθα στοιχεία.

  1. Ο στόχος σας (όσο δημιουργείτε μη ξεχνάτε τον στόχο σας)
  2. Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης σας (πχ. ένα βιβλιοπωλείο μπορεί να αναφέρει σαν προβλήματα:
    • Βαρέθηκες να διαβάζεις όλο τα ίδια;
    • Δεν έχεις βιβλιοπωλείο κοντά σου;
    • Είναι πολύ ακριβό το βιβλίο που θέλεις;
    • Δεν ξέρεις ποιο βιβλίο να επιλέξεις και ποιος συγγραφέας σου ταιριάζει;
  3. Παρουσίαση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, δεν πρέπει να παραλειφθούν τα θετικά χαρακτηριστικά του προϊόντος σας και ο λόγος που ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό
  4. Εντοπισμός και ενημέρωση του πελάτη για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τον βοηθήσετε να λύσει το πρόβλημά του

Αυτά τα στοιχεία της ιστορίας σας θα πρέπει να οδηγήσουν τον θεατή σε ένα ταξίδι που θα πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τα χαρακτηριστικά της επωνυμίας σας.
Σκεφτείτε επίσης, τι συναίσθημα θέλετε να μεταδώσει η ιστορία σας στον θεατή καθώς δημιουργείτε την ιστορία σας. Θέλετε να γελάσουν; Πρέπει να αισθάνονται έμπνευση ή ευτυχία αφού παρακολουθήσουν το βίντεο σας; Όποιο συναίσθημα θέλετε να μεταφέρετε στου θεατές σας, πρέπει να το έχετε στο μυαλό σας καθώς γράφετε το σενάριό.

Μείνετε εντός προϋπολογισμού & χρονοδιαγράμματος

Καθώς σχεδιάζετε ολόκληρη την παραγωγή σας, από το δημιουργικό μέχρι την προώθηση των βίντεο, θα πρέπει να έχετε ένα χρονοδιάγραμμα και να το τηρείτε. Θα πρέπει στην πραγματικότητα να έχετε πολλά — συνολικό χρονοδιάγραμμα, χρονοδιάγραμμα παραγωγής, χρονοδιάγραμμα επεξεργασίας, προώθησης και πολλά άλλα.
Από την άλλη ο δημιουργικός σχεδιασμός και η στρατηγική είναι σημαντικά, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Χωρίς τον κατάλληλο προϋπολογισμό, θα είναι δύσκολο να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Υπολογίστε πόσα χρήματα και πόρους έχετε στη διάθεσή σας. Αποφασίστε τι θα γυρίσετε εντός της εταιρείας σας και τι μπορεί να θέλετε να αναθέσετε σε μια εταιρεία παραγωγής.
Φροντίστε να τα ερευνήσετε όλα τα παραπάνω προτού καταλήξετε στον τύπο του βίντεο που θέλετε και στο πώς θα το δημιουργήσετε.
Μάθετε τις υπηρεσίες που παρέχει η iServices για τον σχεδιασμός μιας online στρατηγικής για επιχειρήσεις – eBusiness plan

Υπηρεσίες iServices που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαχείριση Social Media & Διαφήμιση στα Social Media
Διαφήμιση Google Ads Θεσσαλονίκη
Σχεδιασμός Online Στρατηγικής για Επιχειρήσεις – eBusiness plan

Ποιοι τύποι video υπάρχουν & μπορούν να απογειώσουν μια video marketing στρατηγική

Είναι πολλά τα είδη βίντεο που υπάρχουν. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα 5 βασικότερα με τα βασικά χαρακτηριστικά τους, ώστε αφότου έχετε σχηματίσει το πλάνο σας να μπορέσετε να επιλέξετε το καταλληλότερο είδος βίντεο για το δικό σας στόχο.

Διαφημιστικά video

Πρόκειται για σύντομα βίντεο που τραβούν την προσοχή, τονίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά της εταιρείας με μια δυναμική σκηνή – όμορφες εικόνες και τελειώνουν με ένα σαφές call to action. Είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος βίντεο. Επειδή ο πρωταρχικός στόχος είναι να προσελκύσουν νέους πελάτες, οι διαφημίσεις είναι συχνά ευρείας απήχησης και παρέχουν μόνο τις πιο σημαντικές και σχετικές πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί ένας θεατής.
Και, το πιο σημαντικό, πρέπει να είναι αξέχαστες! Επιδεικνύουν την επωνυμία σας με τρόπο που μένει στην μνήμη του θεατή, οπότε αν είναι η πρώτη φορά που ο θεατής συναντά την επωνυμία σας, δεν θα την ξεχάσει εύκολα.
Οι διαφημίσεις είναι συνήθως σύντομες, διαρκούν από 30 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό και προωθούνται μέσω πληρωμένης διαφήμισης στο διαδίκτυο ή στην τηλεόραση. Είναι επίσης ιδανικά για τον ιστότοπό σας ή την αρχική σας σελίδα, καθώς παρέχουν μια γενική επισκόπηση της επωνυμίας σας και μπορούν να περιέχουν την αποστολή του brand σας σε μια γρήγορη περιήγηση.

Video marketing για social media

Τα βίντεο για τα social media είναι σύντομα βίντεο κλιπ που δημιουργούνται αποκλειστικά για πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter, το LinkedIn και άλλα. Αυτά είναι συνήθως διασκεδαστικά, ελκυστικά και σχεδιασμένα για κοινή χρήση. Μπορούν να περιλαμβάνουν πλάνα από την καθημερινότητα, σκηνές που σχετίζονται με τη παραγωγή του προϊόντος ή την υπηρεσία σας, σύντομες συνεντεύξεις ήχου ή απλώς μια όμορφη λήψη του προϊόντος σας.
Λόγω της διασκεδαστικής – ελκυστικής φύσης τους και του μικρότερου μήκους, τις περισσότερες φορές βοηθούν στην προσέλκυση πελατών που ενδιαφέρονται για άμεση αγορά.
Προσπαθήστε να διατηρήσετε τα βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτω από 30 δευτερόλεπτα. Δώστε προσοχή σε λεπτομέρειες που είναι μοναδικές στα social media, όπως η αυτόματη αναπαραγωγή σε σίγαση. Μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία προς όφελός σας ακόμα και χωρίς ήχο. Επίσης, επωφεληθείτε από την επισήμανση των θετικών σχολίων των πελατών στα βίντεο — αυτό αυξάνει την αξιοπιστία σας.

Βίντεο με λύσεις σε προβλήματα

Πρόκειται για βίντεο που ενημερώνουν το κοινό σας για το brand, το προϊόν ή την υπηρεσία σας εστιάζοντας σε προβλήματα που μπορεί να συναντά ένας αγοραστής στην καθημερινότητα του και εξηγόντας πως το προϊόν ή υπηρεσία σας λύνει αυτά τα προβλήματα.
Πρέπει να εξηγούν γρήγορα και αποτελεσματικά τι κάνει η εταιρεία σας και γιατί αυτό έχει σημασία για τον πελάτη. Συνήθως είναι κάτω από τρία λεπτά σε διάρκεια, τελειώνουν με ένα ισχυρό κάλεσμα για δράση (call to action) και προσφέρουν μια απλή λύση σε ένα περίπλοκο πρόβλημα.
Θυμηθείτε, αυτά τα βίντεο πρέπει πάντα να απαντούν σε τρεις βασικές ερωτήσεις: Ποιο είναι το πρόβλημα του κοινού σας; Πώς θα το διορθώσει το προϊόν ή η υπηρεσία σας; Γιατί να σας επιλέξει το κοινό σας έναντι του ανταγωνισμού;

Πρωταγωνιστής το προϊόν / υπηρεσία

Αυτός ο τύπος βίντεο είναι για να ενημερώσετε το κοινό σας για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων ή των υπηρεσίων σας, ειδικά αυτών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που είναι και τα πιο δημοφιλή.
Αυτός ο τύπος βίντεο δείχνει το προϊόν σας “σε δράση” και μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στο brand σας.
Εδώ, ο κύριος στόχος σας είναι να προσελκύσετε νέους πελάτες που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο έρευνας προϊόντων. Πρέπει να επιδείξετε όχι μόνο τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά του προϊόντος σας, αλλά και τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητά του. Χρειάζεται επίσης να επισημάνετε τι κάνει το προϊόν σας καλύτερο από τα υπόλοιπα. Καθώς αυτοί οι νέοι θεατές – πελάτες εξακολουθούν να κάνουν έρευνα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το βίντεο σας τους εξηγεί με σαφήνεια γιατί το προϊόν σας υπερέχει του ανταγωνισμού.
Τα βίντεο προϊόντων έχουν συνήθως διάρκεια περίπου 30 δευτερολέπτων και μπορούν να κοινοποιηθούν στο site σας, στα social media, μέσω email ή μέσω πληρωμένης διαφήμισης.

Testimonials – Βίντεο με μαρτυρίες πελατών

Πρόκειται για έναν από τους ισχυρότερους τύπους βίντεο που μπορείτε να κάνετε. Δείχνουν παλιούς ή νέους ικανοποιημένους πελάτες που μιλούν για τη θετική τους εμπειρία χρησιμοποιώντας το προϊόν ή την υπηρεσία σας.
Η ειλικρινής προσωπική διήγηση από έναν πελάτη είναι ισχυρότερη από οτιδήποτε θα μπορούσατε να πείτε έσεις για τη δική σας εταιρεία. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, το 90% των καταναλωτών λέει ότι οι αγοραστικές τους επιλογές επηρεάζονται από διαδικτυακές κριτικές, επομένως χρησιμοποιήστε αυτές τις κριτικές για να αυξήσετε την αξιοπιστία της επωνυμίας σας και να πείσετε τους υποψήφιους πελάτες σας να σας εμπιστευτούν.
Οι μαρτυρίες πελατών διαρκούν συνήθως από 30 δευτερόλεπτα έως δύο λεπτά και μπορούν να επικεντρωθούν σε έναν ευχαριστημένο πελάτη ή σε πολλούς. Σημαντικό είναι να η μαρτυρία του πελάτη να είναι 100% ειλικρινής. Μια αναγκαστική ή ψεύτικη αίσθηση θα μπορούσε να είναι επιζήμια για την επωνυμία σας.

Ακόμα μερικά είδη για video marketing

Ακολουθούν μερικά ακόμα είδη video που αποδίδουν στο video marketing.

Demo Video

Βίντεο που παρουσιάζουν το πως λειτουργεί το προϊόν σας. Για παράδειγμα μπορεί να είναι ένα βίντεο unboxing που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια ή ένα βίντεο που κάποιος χρησιμοποιεί το προϊόν – υπηρεσία σας στο δικό του χώρο και δίνει κάποιες συμβουλές.

Event Video

Είτε οργανώνετε κάποια εκδήλωση είτε βραβευτήκατε σε κάποιο διαγωνισμό, η δημιουργία μιας video marketing καμπάνιας είναι μια εξαιρετική επιλογή για να το προωθήσετε.

Βίντεο με εξειδικευμένους πρωταγωνιστές

Η λήψη συνεντεύξεων με εμπειρογνώμονες ή ηγέτες στον κλάδο σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε εμπιστοσύνη με το κοινό-στόχο σας και να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας. Βρείτε τους πιο αξιότιμους leaders στον κλάδο σας και χρησιμοποιήστε το βίντεο για να βάλετε αυτές τις συζητήσεις μπροστά στο κοινό σας.

Live Video

Το ζωντανό βίντεο δίνει στους θεατές μια ιδιαίτερη, παρασκηνιακή ματιά στην εταιρεία σας. Επίσης, προσελκύουν μεγαλύτερο ποσοστό κοινού και παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά αφοσίωσης.
Σύμφωνα με την Google το 2021, το 85% των ανθρώπων παρακολούθησαν μια ζωντανή μετάδοση τον τελευταίο χρόνο. Τέλος, οι συνεντεύξεις, οι παρουσιάσεις και οι εκδηλώσεις ζωντανής μετάδοσης ενθαρρύνουν τους θεατές να σχολιάσουν με ερωτήσεις.

Βίντεο 360° & εικονικής πραγματικότητας

Με βίντεο 360°, οι θεατές κάνουν “κύλιση” για να δουν περιεχόμενο από κάθε οπτική γωνία — σαν να στέκονται σωματικά μέσα στο χώρο.
Αυτό το σφαιρικό στυλ βίντεο επιτρέπει στους θεατές να βιώσουν μια εμπειρία, μια εκδήλωση – μια κανονική περιήγηση στο χώρο.

Προσωποποιημένα Μηνύματα

Η πιο απλή μορφή βίντεο. Χρησιμοποιείστε την κάμερά σας και τραβήξτε τον εαυτό σας να διηγείται μια ιστορία ή να ανακοινώνει κάποιο γεγονός ή να απαντάει σε κάποιο ερώτημα πελάτη ή απλά να παρουσιάζει τον εαυτό του και το ρόλο του στην εταιρία.
Σύμφωνα με το HubSpot Research, οι καταναλωτές και οι πελάτες προτιμούν βίντεο χαμηλότερης ποιότητας αρκεί να είναι «αυθεντικό» σε σχέση με βίντεο υψηλής ποιότητας που φαίνεται τεχνητό και μη αληθινό.
Για να καταφέρετε να ανεβείτε ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, να πρωταγωνιστήσετε στα Social Media και να έχετε σταθερή υψηλή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας χρειάζεστε πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο. Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πληροφορία!

Ελπίζουμε το άρθρο μας να σας βοήθησε, να σχεδιάσετε τη video marketing στρατηγική σας και να επιλέξετε το είδος βίντεο που σας αρμόζει.
Για στρατηγική και εξειδικευμένες υπηρεσίες digital marketing στις ανάγκες τις δικής σας επιχείρησης, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

Αύξηση online πωλήσεων και traffic;
Αύξηση online πωλήσεων και traffic;

Μπορείτε να αυξήσετε τις online πωλήσεις και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας άμεσα!

 Θέλετε να μάθετε πως?

Δείτε περισσότερα άρθρα μας
[custom_acf_data_career]

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας